Mijntje Nooij nieuwe COO (Operationeel Directeur) van de Quoratio Groep

Bunnik, 4 januari 2024 - Per 1 januari is Mijntje Nooij gestart als Operationeel Directeur van de Quoratio Groep, leverancier van detachering- en consultancydiensten binnen het totale administratieve domein. Met bijna 25 jaar ervaring bij Randstad, heeft Mijntje diverse leidinggevende rollen bekleed, waaronder als Manager Director North-West Europe. In deze rol was ze verantwoordelijk voor Operations in vijf landen bij Randstad Sourceright, een specialist in outsourcing.

In haar rol als COO wordt Mijntje verantwoordelijk voor de kwalitatieve- en kwantitatieve prestaties van de verschillende Business Units van de Quoratio Groep en het uitbouwen en optimaliseren van de dienstverlening met als doel om de Quoratio Groep in de detacheringsmarkt te positioneren als marktleider op het gebied van administratieve processen in bedrijfsvoering. De Quoratio Groep is met meer dan duizend klanten actief in bijna alle branches.

Mijntje Nooij, COO van de Quoratio Groep: “Het leuke van deze nieuwe uitdaging is, dat ik met mijn ervaring en kennis die toegevoegde waarde kan geven om de kwaliteit van onze dienstverlening nog meer te professionaliseren, zodat we de groei die we ambiëren kunnen realiseren. Wat ik daarnaast vooral belangrijk vind is dat de Quoratio Groep talenten met hele diverse achtergronden een kans geeft, een uitgebreide opleiding biedt om ze vervolgens in te zetten bij een passende opdrachtgever. Ik geloof heel erg in de maakbaarheid van talenten. Met het juiste arbeidsethos en de juiste begeleiding kun je ver komen. Dat sprak me aan.” 

Jochem Kentgens, CEO van de Quoratio Groep: “Ik ben erg blij met de komst van Mijntje. Met haar ervaring in onze branche heeft ze een zeer goede kijk op onze business en de organisatie daarvan. Ons bedrijf kan een frisse blik daarop goed gebruiken. Ik ben er daarnaast van overtuigd dat Mijntje goed in ons team past en ik denk dat dit zorgt voor een succesvolle samenwerking met de business units en de interne organisatie.”

Over Quoratio Groep

De Quoratio Groep, opgericht in 2000, levert met 900 eigen medewerkers en zo'n 200 ZZP'ers detachering- en consultancydiensten binnen het administratieve domein. De Quoratio Groep is actief in de bedrijfsvoering van haar klanten, denk aan domeinen zoals Salarisadministratie, HR en EHRM, Finance & Control, Zorgadministratie, Zorgfacturatie, EPD en ECD in de zorg, Functioneel beheer en Applicatiebeheer, Sociaal Domein en Pensioenuitvoer. Quoratio Groep bedient lokale overheden, ministeries, zorginstellingen, onderwijsinstellingen en zakelijke markt. Quoratio Groep heeft een sterke focus op de inzet en optimalisatie van de IT voor de business van haar klanten. De missie is om klanten te helpen naar ‘Zero Admin’: een krachtige term voor een toekomst waarin administratie niet aanwezig lijkt. Meer op www.quoratiogroep.nl.

Quoratio Groep nieuws
Meer van deze auteur

Wellicht is dit ook interessant