Quoratio Groep vergroot netwerk van salarisadministrateurs met overname Strictly People

De Quoratio Groep heeft werving- en selectiebureau Strictly People overgenomen. Het stelt beide partijen in staat om beter tegemoet te komen aan de brede vraag naar professionals voor de salarisadministratie.

Strictly People vervult vanuit Zevenbergen en Middelburg vacatures voor  salarisadministratie op zowel vaste als tijdelijke basis in heel Nederland, en is daarnaast bekend als organisator van de verkiezing voor salarisprofessional van het jaar. Het sterke netwerk van Strictly People binnen de salarisadministratie was een belangrijke reden voor de Quoratio Groep om de samenwerking aan te gaan. Wim van den Nobelen, oprichter van Strictly People over de samenwerking: “Als compacte en wendbare organisatie hebben wij ervoor gekozen om ons te richten op de ervaren salarisadministrateur, en die zo goed mogelijk te matchen met de vraag vanuit de markt. Dat specialisme heeft ons ver gebracht, en wij kijken uit naar de mogelijkheden die de overname door de Quoratio Groep ons geeft. De vraag naar goede salarisadministrateurs blijft onverminderd groot, en met deze stap kunnen we samen de markt in de volle breedte bedienen.” 

Jochem Kentgens, CEO van de Quoratio Groep: “De salarisprofessional speelt een belangrijke rol in onze Zero Admin-ambitie. Door mensen, systemen en processen optimaal te laten samenwerken kunnen organisaties zich richten op hun missie en primaire doelstellingen. De overname van Strictly People is daarom een logische stap. Waar wij een goed netwerk hebben van jonge, talentvolle salarisadministrateurs die wij vaak zelf opleiden, zijn we minder groot in de ervaren salarisprofessionals. Strictly People beschikt juist over een groot netwerk van ervaren professionals en wordt door klanten ook specifiek daarvoor gevonden. Door beide organisaties in een groep te hebben, kunnen we klanten optimaal bedienen en ook onze ervaren mensen uitdagende opdrachten bieden. Onze klanten en onze medewerkers profiteren zo van deze overname.”

Strictly People zal als label voor detachering van zelfstandige salarisprofessionals opereren binnen de Quoratio Groep, die mede dankzij de overname bestaat uit zo’n 800 FTE. Inclusief aangesloten ZZP'ers zijn er bij klanten van de Quoratio Groep dagelijks zo’n 1.000 mensen aan het werk. 

 

Over Quoratio Groep

De Quoratio Groep, opgericht in 2000, levert met 800 eigen medewerkers en zo’n 200 ZZP’ers detachering- en consultancydiensten binnen het administratieve domein. De Quoratio Groep is actief in vijf vakgebieden: HR Process & payroll, Healthcare, Finance & Control, Pensioenen en Sociaal Domein & Uitkeringen. Ook heeft de Quoratio Groep een afdeling Digital Solutions voor de ontwikkeling van robots, business intelligence en andere digitale oplossingen. De missie is om klanten te helpen naar ‘Zero Admin’: een krachtige term voor een toekomst waarin administratie niet aanwezig lijkt. Meer op www.quoratiogroep.nl.

 

Over Strictly People

Strictly People richt zich sinds enkele jaren volledig op de werving en selectie en detachering van salarisprofessionals. Daarbij staat aandacht voor de salarisadministrateur centraal. Niet voor niets zijn zij initiatiefnemer van de verkiezing Salarisprofessional van het jaar. Daarnaast besteedt de organisatie veel tijd aan innovatie en automatisering van het recruitmentproces, met als doel om salarisadministrateurs nog beter en persoonlijker aan een passende baan of opdracht te helpen. Meer op www.strictlypeople.nl .

Quoratio Groep nieuws
Meer van deze auteur

Wellicht is dit ook interessant

Geen berichten gevonden