Pieter Burghouts benoemd tot Directeur Innovatie bij de Quoratio Groep

Bunnik, 20 januari 2021 – De Quoratio Groepexpertisepartner op het gebied van administratieve processen, stelt Pieter Burghouts aan als Directeur Innovatie. Het bedrijf onderstreept hiermee de vorig jaar gelanceerde langetermijnambitie Zero Admin’. Een toekomstvisie waarbij het uitgangspunt is dat het administratieve werkveld ingrijpend verandert en op bepaalde fronten zelfs verdwijnt. In deze nieuwe functie geeft Pieter verder gestalte aan de innovatieve ambitie van het bedrijf. Naast het aansturen van de nieuwe digitale dienstverleningstak van het bedrijf, wordt hij verantwoordelijk voor het interne digitaliseringsprogramma en de marketingafdeling.  

Pieter heeft een achtergrond in innovatie, technologie, strategische marketing en business development. Hij werkte 14 jaar bij Microsoft Nederland, onder andere in de functie van Director Microsoft Business Solutions. De afgelopen vijf jaar hielp hij als zelfstandig consultant en programmamanager tientallen organisaties met het ontwikkelen en implementeren van business model-innovaties op basis van technologische mogelijkheden, met name AI en CRM 

Jochem Kentgens, CEO Quoratio Groep: Zero Admin is onze missie, onze ultieme belofte aan klanten, maar het is zeker geen ongrijpbare toekomstdroom. Wij hebben ons tot doel gesteld onze klanten te gaan helpen in de transitie naar Zero Admin; een toekomst waarin administratie niet aanwezig lijkt. Pieter kennen we al geruime tijdomdat hij ons in 2019 als zelfstandig consultant hielp bij het definiëren van onze innovatiestrategie en als programmamanager de eerste digitaliseringslagen binnen ons bedrijf implementeerde.  

Pieter Burghouts, Directeur Innovatie Quoratio Groep: “Een duidelijke stip op de horizon zorgt ervoor dat mensen ergens voor kunnen gaan staan en draagt bij een positief innovatieklimaat. De Zero Admin-ambitie van de Quoratio Groep is zon stip die uitdaagt om anders naar ons eigen vakgebied te kijkenOm scherp te zijn op de veranderende functies en de nieuwe competenties die nodig zijn om voorop te blijven lopen op ons vakgebied. Het omarmen van nieuwe technologie die administratieve processen efficiënter maakt en inzicht geeft in potentiële verbeteringen is dan ook speerpunt van onze innovatiestrategieZo professionaliseren we de administratieve organisaties van onze klanten door een slimme, integrale inzet van mens en technologie.  

Quoratio Groep nieuws
Meer van deze auteur

Wellicht is dit ook interessant