Quoratio Groep genomineerd voor Computable Award

In de categorie ‘Detachering & Recruitment’ is de Quoratio Groep een van de tien genomineerden voor een Computable Award. De ICT-vaktitel reikt elk najaar prijzen uit aan bedrijven die onderscheidend zijn in hun branche. De jury prijst vooral het innovatieve karakter van de Quoratio Groep en de plannen voor Zero Admin. Op 5 juli gaan de stembussen open voor het publiek, dat voor 50 procent de winnaar zal bepalen. Go vote!

De 25 inzendingen voor de Computable Award zijn getoetst op drie onderdelen: het onderscheidende vermogen van de leverancier, het onderscheidende vermogen van het product en wat het bedrijf bijzonder maakt. Vooral de focus op Zero Admin en de oprichting van de afdeling Digital Solutions maakt indruk.

 

Innovatie van administratie

Vanuit de onderbouwing van de jury: “Quoratio Groep neemt zijn medewerkers mee in de nieuwe wereld waarin niet alleen vakkennis, proceskennis en competenties belangrijk zijn, maar ook kennis van systemen, data en robotic process automation (rpa). Zo is Quoratio niet alleen een detacheerder op zoek naar de klassieke uurtje-factuurtje business, maar wil het daadwerkelijk impact maken voor klanten.”  

Naast Quoratio Groep zijn ook Dynamics Guru, Groei-IT, Haselhoff Groep, Humanoids, Linden-IT, Linkit, Sterksen, Yacht en YoungOnes genomineerd. Via een online stemsysteem kan iedereen een stem op zijn favoriet uitbrengen. Deze publieksstemmen bepalen voor 50 procent de einduitslag, de andere helft is aan het oordeel van de vakjury. 

 

“Deze nominatie zie ik als een bevestiging van het feit dat we met onze focus op Zero Admin op de goede weg zitten. Administratie zal er altijd zijn, maar veel van het repeterende, handmatige werk kan worden geautomatiseerd en gerobotiseerd. Het allermooiste zou natuurlijk zijn als we op 2 november die prijs op mogen halen, dus spoor iedereen aan om te stemmen”, zegt Jochem Kentgens. 

 

 

Online stemmen voor de publieksprijs kan via deze link. 

Meer informatie over de Computable Awards.

Over de Quoratio Groep

De Quoratio Groep, opgericht in 2000, levert detachering- en consultancydiensten binnen het administratieve domein. De Quoratio Groep is actief in vier vakgebieden: HR Process & payroll, Healthcare, Finance & Control, Sociaal Domein & Uitkeringen en Pensioenen. Ook heeft de Quoratio Groep een afdeling Digital Solutions voor de ontwikkeling van robots, business intelligence en andere digitale oplossingen. De missie is om klanten te helpen naar ‘Zero Admin’: een krachtige term voor een toekomst waarin administratie niet aanwezig lijkt.

 

Quoratio Groep nieuws
Meer van deze auteur

Wellicht is dit ook interessant