Quoratio Groep en VCSW slaan handen ineen voor administratie rondom sociale wetgeving

Den Haag, 11 januari 2021 - De Quoratio Groep en VCSW gaan samenwerken op het gebied van de administratie rondom sociale wetgeving voor werkgevers in Nederland. Vaak profiteren werkgevers door de complexe regels en wetswijzigingen niet optimaal van de voordelen van de sociale wetgeving. De opleider en detacheerder op het gebied van administratieve processen en de (digitale) dienstverlener rondom sociaal werkgeverschap bundelen daarom nu hun krachten, waardoor ze hun klanten nog beter kunnen bedienen en maximaal voordeel kan worden behaald.  

Commercieel directeur Lambert Burema van de Quoratio Groep over de samenwerking met VCSW: “VCSW is dé partij die organisaties helpt op het gebied van sociale wetgeving en hiermee besparingen realiseert. Een mooie aanvulling op onze dienstverlening, waarbij onze trainees en consultants tijdens het optimaliseren van administratieve processen continu rekening houden met de meest actuele wet- en regelgeving.”

Oprichter en CEO van VCSW Dennis Verduin is enthousiast over deze nieuwe samenwerking: “Door de samenwerking met de Quoratio Groep kunnen we onze klanten die werken op de personeels- en salarisadministratie nog beter adviseren op het gebied van systeem- en procesoptimalisatie. Ik kijk er naar uit om samen met de Quoratio Groep ons dienstverleningsaanbod verder uit te breiden.”

Over VCSW

VCSW zet zich elke dag in om organisaties meer inzicht te geven in de voordelen en mogelijkheden van de sociale wetgeving. VCSW ondersteunt, analyseert, controleert en geeft inzicht voor haar klanten. Met het unieke platform VCSW Digitaal zijn diensten gebundeld en anticipeert VCSW op wetswijzigingen en worden deze realtime bijgehouden. Op deze manier kan de klant op een toegankelijke en efficiënte manier zien wat er binnen de organisatie gebeurd en waar kansen liggen.

Naar website VCSW

Quoratio Groep nieuws
Meer van deze auteur

Wellicht is dit ook interessant