Quoratio neemt dienstverlener Verhoeve over

Voor nóg breder aanbod van diensten en professionals

Om ons portfolio te versterken, nemen we per 2 juli 2019 Verhoeve, dienstverlener gericht op finance & control, over. Met deze overname hebben onze klanten toegang tot een nog breder palet aan diensten.

Verhoeve is een financieel detacheringsbedrijf met ruim honderd finance professionals. Net zoals bij Quoratio zijn alle medewerkers in vaste dienst en worden ze persoonlijk begeleid, zodat zij zich volledig kunnen storten op hun ontwikkeling en hun carrière. De overname is voor beide partijen een logische stap om bestaande klanten een breder aanbod aan diensten te kunnen aanbieden. Gezamenlijk hebben Quoratio en Verhoeve ruim 650 professionals in dienst. En zowel onze eigen professionals als die van Verhoeve krijgen dankzij de overname toegang tot nieuwe opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

 

Inspelen op marktvraag

We merken dat opdrachtgevers steeds vaker vragen om mee te denken over oplossingen voor complexe administratieve vraagstukken, zoals het invoeren van nieuwe systemen en vooral het meenemen van medewerkers hierin. Door de aanvulling van de senior finance & control-kennis van Verhoeve bieden wij opdrachtgevers nu volledige ondersteuning in de administratieve bedrijfsvoering.

Samen zijn we sterk in tal van sectoren; zowel de onderwijs- en zakelijke markt als bij overheids- en zorginstellingen. Zeker die laatste is een belangrijke markt voor onze beide organisaties. Vorig jaar zomer namen we Zorgon over om onze positie in de zorgsector te versterken. Met de overname van Verhoeve zijn we nóg beter in staat om van A tot Z onze diensten te leveren. Door de aanvulling van de senior financekennis van Verhoeve kunnen we opdrachtgevers in de zorgmarkt nu volledig ontzorgen op het gebied van finance & control, zorgadministratie en zorg control.

 

Perfecte match

De match met Verhoeve komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. Onze bedrijfsculturen komen sterk overeen, en we zetten allebei in op de continue ontwikkeling van onze professionals. Samen met de nieuwe collega’s van Verhoeve blijven we er dan ook onveranderd naar streven om telkens de perfecte match te maken tussen onze professionals en opdrachtgevers. Een streven waarmee we naar verwachting aan het eind van dit jaar een omzet van 50 miljoen euro behalen.

Wat deze overname betekent voor onze opdrachtgevers? Behalve een nog betere en bredere dienstverlening, merken zij er praktisch nog niets van. Voorlopig blijven beide organisaties actief onder eigen label. Opdrachtgevers kunnen blijven rekenen op de kwaliteit van de dienstverlening, zoals zij gewend zijn.

Quoratio Groep nieuws
Meer van deze auteur

Wellicht is dit ook interessant