Sterke merken maken de Quoratio Groep

Bundeling van krachten, multidisciplinair samenwerken en behoud van de individuele kracht van sterke merken. Dat zijn de drie uitgangspunten van de multi-labelstrategie van de Quoratio Groep. Onze bedrijfsstructuur met domeinen en labels vraagt nu om een eenduidige uitstraling naar de markt. En dat is wat we vandaag neerzetten:

 

Met onze multi-labelstrategie behouden we de kracht van de merken Zorgon (Healthcare), Verhoeve (Finance & Control) en Quoratio (HR Process & Payroll). Sinds 1 juni maakt ook Vossius onderdeel uit van de Quoratio Groep. Als multi-label consultancyorganisatie zijn we opleider en detacheerder van procesprofessionals die advies geven binnen verschillende vakgebieden.

Het verschil maken op de back-office

Vanuit onze  labels maken we het verschil op de back-offices van organisaties binnen overheid, onderwijs, zorg, accountancy en zakelijke dienstverlening. Want pas als de (administratieve) basis op orde is, ligt de weg naar verdere groei voor bedrijven open. Dan kunnen er nieuwe bedrijfsmodellen ontstaan of kan de productiviteit omhoog. De expertise van de consultants en trainees van de Quoratio Groep ligt op drie domeinen: HR- & salarisadministratie, financiële administratie en zorgadministratie, waarbij hun rol adviserend, begeleidend en uitvoerend is. Zolang het doel is om iets te verbeteren en ruimte voor groei te maken.

Wat verandert er voor onze opdrachtgevers?

In feite verandert er niets. De Quoratio Groep is de paraplu die de merken verbindt. Voor onze klanten blijven Zorgon, Verhoeve, Vossius en Quoratio gewoon bestaan. Het contact blijft met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde, alleen onze mailadressen veranderen naar @quoratiogroep.nl. Al onze opdrachtgevers zullen vooral profiteren van onze multidisciplinaire samenwerking en nog meer kennis binnen één groep. Een probleem in het ene domein, kan een oplossing vanuit het andere domein betekenen. Of een trend in de zorg, kan al eerder zijn gesignaleerd binnen Finance & Control.

Vragen?
Neem contact op met onze Marketingcommunicatie Manager Kim Camman via kcamman@quoratiogroep.nl

Quoratio Groep nieuws
Meer van deze auteur

Wellicht is dit ook interessant