Quoratio Groep tweede jaar op rij FD Gazelle

BUNNIK, 27 oktober 2020 – Voor het tweede jaar op rij pakt Quoratio Groep een FD Gazellen Award in de categorie ‘grote bedrijven’. Het Financiële Dagblad reikt de awards jaarlijks uit aan de snelstgroeiende ondernemingen in Nederland, waarbij de jury kijkt naar groei in omzet, winstgevendheid en aantal werknemers over de afgelopen drie jaren.

Jochem Kentgens, CEO van de Quoratio Groep: “De FD Gazellen Award is een bekroning van onze groei over 2019. We zijn blij dat we opnieuw bij de snelstgroeiende grote bedrijven van Nederland horen. Een mooie kroon op het harde werk van al onze ambitieuze medewerkers. Zij hebben aan onze nieuwe koers gewerkt en een groeiend netwerk met betrokken opdrachtgevers gebouwd. Ons vakgebied verandert en de markt doet dat ook. Deze award toont wat mij betreft aan dat ons bedrijf en onze collega’s wendbaar zijn en dat kenmerkt een fitte organisatie. Daar ben ik het meest trots op.”

 

Meer senior dienstverlening

“Belangrijkste aanjagers van de omzetgroei van 2017 naar 2019 waren voor ons de uitbreiding van onze propositie naar andere vakgebieden en onze beweging naar meer senior dienstverlening. Hierdoor kunnen we ook andere soorten opdrachten aannemen. Naast operationeel werk en tijdelijke versterking is onze dienstverlening uitgebreid met adviesrollen en het optimaliseren, implementeren en zelfs automatiseren van processen. Onze groei is daardoor niet alleen in omzet & marge te zien, maar ook in de groei van mensen. Onze focus op ontwikkeling van trainees en consultants resulteert in betere, meer uitdagende opdrachten voor onze professionals. Daarbij gaat het om vakinhoudelijke ontwikkeling maar ook om persoonlijke ontwikkeling.”

 

Coronacrisis zorgt voor solide basis 2021 en verder

“We zijn erg trots op deze groei en de award over 2019, maar we weten ook dat de wereld er in 2019 totaal anders uitzag dan in 2020. Snel en adequaat handelen, nog voor de landelijke maatregelen op 15 maart, zorgde dit jaar voor een versnelde implementatie van Office 365 en klantafspraken op maat zodat onze professionals veilig vanuit huis konden werken. We hebben daarbij onze opleidingen grotendeels digitaal kunnen voortzetten. Met deze aanpak hebben wij meteen aan het begin van de crisis aan klanten en collega’s laten zien dat onze dienstverlening ook succesvol vanuit huis plaats kan vinden. Zo hebben we opzeggingen van opdrachten voorkomen en vooralsnog geen gebruik hoeven maken van de NOW-regelingen. Met de tomeloze inzet van onze medewerkers en door hun onderlinge solidariteit, hebben we onze solide basis verder uitgebouwd en zijn we klaar voor de – toch wel onzekere – toekomst. Ik ben onze mensen daar enorm dankbaar voor en heb groot vertrouwen in die toekomst.”

Quoratio Groep nieuws
Meer van deze auteur

Wellicht is dit ook interessant