Quoratio Groep breidt zorgtak uit met doorstart van Vossius

Bunnik, 26 mei 2020 –  Quoratio Groep neemt per direct de consultancy- en automatiseringsactiviteiten van Vossius, dienstverlener binnen de zorg over. De Quoratio Groep breidt hiermee haar activiteiten op het gebied van complexe processen in de zorg verder uit. Vossius werd eerder deze maand failliet verklaard als gevolg van de coronacrisis.

Jochem Kentgens, CEO van de Quoratio Groep: “Vossius was voor ons altijd al een partij die we goed in de gaten hielden; als concurrent van ons eigen zorglabel Zorgon, maar ook als gewaardeerde relatie in een markt waar alle spelers elkaar kennen. De propositie van Vossius richting ziekenhuizen is helder en de kwaliteit van dienstverlening hoog. Het faillissement kwam dan ook als een schok. Maar het was voor ons logisch om meteen actie te ondernemen om Vossius zo snel en soepel mogelijk een doorstart te kunnen laten maken. Dat zal een afgeslankte doorstart binnen de Quoratio Groep zijn, passend bij onze multi-labelstrategie. We zijn blij om de kwalitatief goede en ervaren consultants en interessante nieuwe opdrachtgevers aan ons te kunnen binden en daarmee onze consultancy-activiteiten te kunnen uitbreiden.”

“Continuïteit van de onderneming van Vossius met behoud van een deel van de medewerkers had de sterke voorkeur bij de keuze van de overnamepartij”, legt Marlous de Groot, curator van Vossius en verbonden aan advocatenkantoor CMS uit. “De Quoratio Groep is een partij die dat kan bieden.”

Over de Quoratio Groep

Quoratio Groep is een multi-label consultancy-organisatie en opleider en detacheerder van procesprofessionals. Met de drie labels Zorgon (Healthcare), Quoratio (HR Process & Payroll) en Verhoeve (Finance & Control), maken we het verschil op de back-offices van organisaties binnen overheid, onderwijs, zorg, accountancy en zakelijke dienstverlening. Want pas als de (administratieve) basis op orde is, ligt de weg naar verdere groei voor bedrijven open. Dan kunnen er nieuwe bedrijfsmodellen ontstaan of kan de productiviteit omhoog. De expertise van de consultants en trainees van de Quoratio Groep ligt op drie domeinen: HR- & salarisadministratie, financiële administratie en zorgadministratie, waarbij hun rol adviserend, begeleidend en uitvoerend is, zolang er het doel is om iets te verbeteren en ruimte voor groei te maken. 

Vragen over dit bericht? Neem contact op met:
Kim Camman, Marketingmanager Quoratio Groep
T 06-20786120
E kcamman@quoratio.nl

 

 

Quoratio Groep nieuws
Meer van deze auteur

Wellicht is dit ook interessant