De Quoratio Groep wint ZILVEREN FD Gazelle

In oktober werd de Quoratio Groep voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot FD Gazelle, maar dit jaar is extra speciaal nu bekend is geworden dat zelfs de ZILVEREN FD Gazelle in de wacht is gesleept. De Quoratio Groep is op de tweede podiumplek geëindigd in de regio Oost in de categorie ‘Grote Bedrijven’. Het Financiële Dagblad reikt de awards jaarlijks uit aan de snelstgroeiende ondernemingen in Nederland, waarbij de jury kijkt naar groei in omzet, winstgevendheid en aantal werknemers over de afgelopen drie jaren.

De juiste koers

Jochem Kentgens, CEO Quoratio Groep: “We zijn erg trots op deze groei en onze hoge ranking als zilveren FD Gazelle. Het is een mooie bekroning op het werk van al onze medewerkers en een bevestiging dat onze koers de juiste is.”

Digitalisering helpt ons uit de crisis

“Maar we weten ook”, vult Kentgens aan, “dat de wereld er in 2019 totaal anders uitzag dan in 2020. Als corona ons één ding geleerd heeft is dat iedereen kan versnellen. Al tien jaar rommelden we een beetje aan met thuiswerken, maar door corona was de BV Nederland binnen een paar weken volledig over op digitaal thuiswerken, opleiden en zorg verlenen. We zijn anders, maar vaak ook slimmer en efficiënter gaan samenwerken. Intern, maar ook over ketens heen. Corona biedt kansen voor versnelde digitalisering, dus laten we nu de discipline opbrengen om – met zevenmijlslaarzen aan – die ultieme efficiency in administratieve processen te bereiken. Daar gaan wij als bedrijf voor en daarmee gaan we onze klanten helpen.”

Quoratio Groep nieuws
Meer van deze auteur

Wellicht is dit ook interessant

Geen berichten gevonden