Stel je voor dat er geen handmatig werk meer gebeurt 

Intelligent Automation (IA) combineert RPA en kunstmatige intelligentie om de digitale transformatie te versnellen. Om tot vergaande automatisering te komen benutten we onze toolbox, gevuld met een ontwikkelplatform, bestaande scripts, een effectieve projectaanpak voor maatwerk oplossingen en passende infrastructuur.

Welke uitdaging heb jij?
quoratio_digital_solutions2
Healthcare

Een algoritme doet een afleiding vanuit o.a. het medisch dossier van de patiënt, zoals zorgactiviteiten, PA-verslagen en verwijsinformatie. De robot verwerkt de ICD-10 codering.

Oplossingen voor de zorg
Finance & control

Een robot controleert periodiek welke facturen vervallen zijn en verstuurt aanmaningen. Het verhoogt de frequentie zonder extra capaciteit in het team en beperkt kredietrisico’s.

Oplossingen binnen F&C
HR Process & Payroll

Een robot vraagt de VOG aan bij Justis en geeft de nieuwe collega inlog in de juiste systemen. De HR afdeling krijgt meer tijd om als business partner op te treden naar de collega's.

Oplossingen binnen HRPP
Sociaal Domein

De robot bundelt en toest informatie vanuit een e-formulier. De informatie wordt gepresenteerd zodat de medewerker snel kan beoordelen of er recht is op een TOZO uitkering.

Oplossingen binnen SDU
Pensioenen

Het nieuwe pensioenstelsel richt de aandacht op de toekomst. Huidige systemen worden minder onderhouden. RPA neemt handmatig werk weg en geeft ruimte voor vernieuwing.

Oplossingen binnen pensioenen

Herken je dit?

  • Veel uitvoerende en repeterende werkzaamheden

  • Behoefte aan duidelijkheid over wat robotisering concreet kan opleveren

  • Medewerkers die tijd te kort komen om kwaliteit en stuurinformatie op te leveren

  • Foutgevoelige processen zonder duidelijke audit trail

Start laagdrempelig met een RPA Quickscan of Proof of Value!

Bekijk opstartaanbod
quoratio_digital_solutions_11

Zo helpen we je op weg naar onafhankelijkheid

De Quoratio Groep is groot geworden als opleider. We zijn niet alleen gespecialiseerd in het overbrengen van kennis, maar kennen als geen ander het belang van een bijkomende gedragsverandering.

Wij helpen jou bij de opstart met RPA, de eventuele uitbouw naar een eigen Center of Excellence of een hybride samenwerking. Dit doen we met gerichte opleiding en training voor toekomstige RPA ontwikkelaars en proces analisten.

Volg een training
quoratio_digital_solutions6

Tijdelijke versterking

Ziekte, zwangerschapsverlof of verloop kunnen leiden tot capaciteitsproblemen in het ontwikkel- en beheerteam. Daarmee komt de continuïteit van jullie interne RPA dienstverlening onder druk te staan. Het inhuren van tijdelijke ondersteuning heeft veel voordelen.

Wij leveren RPA specialisten van het hoogste niveau. Van ontwikkelaar tot analist of projectleider. We weten als geen ander dat de dynamiek van ontwikkeling en beheer vraagt om flexibiliteit, daarom bieden we ook parttime inzet. We gaan graag in gesprek om tot een passende oplossing te komen.

Tijdelijke versterking
quoratio_digital_solutions8
Kunnen we je ergens mee helpen?
Direct contact?
Of mail ons