Efficiënte administratieve Finance & Control-processen met RPA

Robots nemen steeds meer menselijk werk uit handen zoals repetitieve, foutgevoelige en weinig uitdagende werkzaamheden. Hierdoor kunnen medewerkers aan de slag met werkzaamheden die meer waarde toevoegen voor de organisatie. 

quoratio_digital_solutions3

De professionals van Verhoeve snappen deze behoefte als geen ander en kennen hun weg binnen digitale ontwikkelingen als Robot Process Automation (RPA).  Binnen de Quoratio Groep werken we nauw samen met het Digital Solutions team. Samen maken wij op deze manier administratieve processen efficiënter en betrouwbaarder door de inzet van digitale tools en Robotic Process Automation (RPA).

Met de uitgebreide kennis van financiële processen vanuit Verhoeve en de gecertificeerde RPA architecten van Quoratio Digital Solutions vormen we een goed team om jou en je afdeling te helpen de eerste stappen te nemen en snel resultaat te boeken, vaak al binnen enkele weken. Dit doen we altijd met een zeer praktische insteek waarbij we duidelijke inzichtelijk maken wanneer de investering is terugverdiend.

Bestaande business cases die met RPA zijn bereikt:

  • Een zorginstelling maakt gebruik van een ECD en boekhoudsysteem zonder koppeling. Een robot neemt dubbele invoer weg, wat voor de debiteurengegevens al 500 uur per jaar bespaart. 
  • De robot boekt alle facturen met juist uitgelezen velden (o.a. rekeningnummer) in het boekhoudsysteem, met als gevolg een besparing van 2 FTE.

  • Een internationaal productiebedrijf heeft veel intercompany boekingen die handmatig gecontroleerd en uitgevoerd worden. Een robot heeft deze werkzaamheden volledig overgenomen en +/- 1 FTE bespaard.

  • Een robot die facturen verstuurt en aansluitend periodiek de vervaldatum controleert en bijhorende aanmaningen verstuurt. Het verhoogt de frequentie zonder extra capaciteit in het team en beperkt kredietrisico’s.

Dus heb jij behoefte aan inzicht en duidelijkheid over wat robotisering concreet kan opleveren? Zie je veel repeterende, handmatige en foutgevoelige werkzaamheden en komen teamleden tijd te kort om tot kwalitatieve cijfers en stuurinformatie te komen? Onze professionals van Verhoeve en Data & Digital Solutions helpen je daarbij! Vraag nu de Quickscan aan via de knop onderaan de pagina.

Ontdek jouw mogelijkheden met Robotic Process Automation
RPA Quickscan
quoratio_digital_solutions8

quoratio_digital_solutions2