Efficiënte administratieve processen in HR met RPA

Robots nemen steeds meer menselijk werk uit handen zoals repetitieve, foutgevoelige en weinig uitdagende werkzaamheden. Hierdoor kunnen medewerkers aan de slag met werkzaamheden die meer waarde toevoegen voor de organisatie. 

quoratio_digital_solutions3

Robots kunnen 's nachts doorgaan en hierdoor krijgen medewerkers meer ruimte om zich te concentreren op andere werkzaamheden. De professionals van Quoratio HRPP en Data en Digital Solutions zetten zich in voor de implementatie van robots waardoor werkprocessen gestroomlijnd verlopen en er ruimte blijft voor meer werkkapitaal.

Gecertificeerde RPA-architecten van Quoratio Data & Digital Solutions kijken samen met jullie proceseigenaren waar de winst te halen valt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanvragen van een VOG tijdens de onboarding van een nieuwe medewerker. Een RPA-robot leest de binnenkomende mails uit en meld de nieuwe medewerker vanzelf aan. De HR-afdeling krijgt vervolgens meer tijd om als business-partner op te treden.

Tevens kunnen robots ook de registratie en fiattering van de gewerkte uren controleren en reminders sturen waar nodig. Het script is toepasbaar en draait van commerciële dienstverlenende bedrijven (zoals de Quoratio Groep) tot zorginstellingen. Het proces is een goede 'proof of value' casus, mede omdat het veel medewerkers in aanraking brengt met RPA.

Wil jij weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen, en hoe wij het werkkapitaal kunnen vergroten? Doe de Quickscan via onderstaande knop!

Ontdek jouw mogelijkheden met Robotic Process Automation
Naar RPA Quickscan
quoratio_digital_solutions8

quoratio_digital_solutions2