Ferm bestaat 15 jaar en dat vieren wij!

Het begon als een kleine club consultants die de naam Ferm zeker eer aandeed. Nu zijn we uitgegroeid tot een mooi bedrijf wat binnen de pensioensector bekend staat om haar vermogen hoogwaardige pensioenkennis praktisch te vertalen.

Trots op onze mensen: de business en informatie analisten, actuarieel analisten, projectleiders, implementatiemanagers, functioneel beheerders, testconsultants, datamanagement consultants en vele anderen die altijd de volle 100% geven om de pensioenuitvoering voor onze opdrachtgevers te verbeteren.

En al die jaren zijn we onvermoeid initiatiefnemer van innovaties, denk bijvoorbeeld aan de aansluiting op de Loonaangifteketen, Uniforme Pensioen Aangifte (UPA), Informatiebeleid als bestuurlijk instrument en de Uitvoerbaarheidsanalyse.

Dankzij de loyaliteit van ons team aan Ferm en aan onze opdrachtgevers, bouwden we aan een sterke organisatie en staan we waar we nu staan. Dit is mede gelukt door het steeds terugkerende vertrouwen van onze opdrachtgevers: de fondsen, de uitvoeringsorganisaties, PPI’s, verzekeraars en pensioensoftwarepartijen.

We zijn supertrots dat we nu onderdeel zijn van de Quoratio Groep. Het geeft ons nog meer slagkracht en ruimte tot groei. De komende jaren staan in het teken van uitbreiding van onze (senior) kennis en kunde. Dat doen we door het aantrekken en opleiden van junior consultants en hen een mooi loopbaan pad binnen het pensioendomein te bieden. Met alle huidige en op handen zijnde changes binnen de sector wil Ferm haar footprint achterlaten door nóg meer kwalitatieve medewerkers in te zetten om de pensioenuitvoering te verbeteren.

Bevlogen, effectief en integer. Nog steeds onze belofte!

De Quoratio Groep

Bij de Quoratio Groep gaan ontwikkelen en detacheren van vakprofessionals hand in hand. Vanuit vijf specialismen - HR Process & Payroll, Healthcare, Finance & Control, Sociaal Domein & Uitkeringen en Pensioenen - maken onze trainees en consultants het verschil op de administratieve organisatie van spelers in de zakelijke markt, (semi-) overheid en zorg & welzijn.

Ferm in Pensioenen blog
Meer van deze auteur

Wellicht is dit ook interessant