ferm / diensten

Strategie & beleid

Eenduidige en heldere pensioenafspraken vormen het fundament voor een goede pensioenuitvoering. De ervaren consultants van Ferm maken het verschil doordat zij diepgaande kennis van de wet- en regelgeving combineren met ervaring en inzicht van processen en systemen. Hierdoor slaan zij de noodzakelijke brug tussen beleid en uitvoering.  

Wat wij doen
pensioenen_algemeen_3
 

Capaciteit in de uitvoering

De continue stroom van veranderingen in de wet- en regelgeving, processen, organisaties en (IT-) systemen zorgen voor druk op de pensioenuitvoering. Achterstand in de administratie en vertraging in projecten dreigt. En soms is een afdeling simpelweg tijdelijk onderbezet en is extra capaciteit nodig. Onze professionals staan klaar om in te springen en hebben de kwaliteiten om zich de werkzaamheden snel eigen te maken.  

 

Inrichten & optimaliseren

De inrichting van processen en systemen bepaalt in hoge mate de efficiency en juistheid van de uitvoering van de pensioenadministratie. Onze specialisten kennen de ketenprocessen en de uitvoering van A tot Z en bieden ondersteuning voor de praktijk. Onze aanpak tot optimalisatie is hands-on en met passie voor het vak. We maken slim gebruik van data en richten ons op blijvende verbeteringen - nu en in de toekomst.

Lees verder
pensioenen_algemeen_2

Verbeteren van de gegevenslogistiek

Onder gegevenslogistiek verstaan we alle oplossingen die de uitwisseling van gegevens naar en van de pensioenadministratie STP mogelijk maken. Het gaat niet alleen om salaris gegevens - je kunt ook denken aan persoonsgegevens (via GBA), arbeidsongeschiktheid (via UWV (SUAG) en werkgevers (KvK). Het gaat om de belangrijke basisgegevens die nodig zijn in de uitvoering. Gebruik van de Uniforme Pensioen Aangifte (UPA) is daar een goed voorbeeld van.

Lees verder
finance-openbaar-vervoer-utrecht
Kunnen we je ergens mee helpen?
Direct contact?
Of mail ons