utrecht-centraal_algemeen

Innovatie binnen de pensioenuitvoering

ferm / innovatie

De afgelopen jaren staat de pensioenuitvoering onder druk: het moet goedkoper en transparanter. Een aantal mooie voorbeelden kunnen we al geven, wij hebben voor verschillende aspecten van de uitvoering al ideeën gedeeld. Altijd vanuit de gedachte hoe de pensioenuitvoering efficiënter en effectiever te laten verlopen. En met het naderende pensioenakkoord heeft Ferm wéér een nieuw initiatief ontwikkeld. De Rating Uitvoerbaarheid is namelijk een prachtig instrument om fondsbesturen te helpen bij met maken van keuzes met betrekking tot de nieuwe regeling en daarmee de uitvoering. Geen beter moment dan nu. Denk vooruit. Loop voorop.

'Complexiteitsanalyse met behulp van Rating Uitvoerbaarheid'
Blog
Lees verder
complexiteitsanalyse-blog

Innovatie van de gegevenslogistiek

De Uniforme Pensioenaangifte (UPA) is een standaard voor het volautomatisch uitwisselen van salarisgegevens tussen werkgevers/administratiekantoren en pensioenfondsen. Met de UPA wordt bijgedragen aan verdere lastenverlichting voor pensioenfondsen en –uitvoerders en voor werkgevers en hun administratiekantoren. Ferm is dé expert als het gaat om de implementatie van UPA. 

RPA Quickscan

In complexe administratieve omgevingen is het systeemlandschap vaak versplinterd. Door de inzet van digitale tools en Robotic Process Automation (RPA) helpen wij om deze processen efficiënter en betrouwbaarder te maken. Onze gecertificeerde RPA-architecten en -ontwikkelaars werken nauw samen met proceseigenaren om maximaal besparingspotentieel te realiseren.

Ontdek mogelijkheden
quoratio_digital_solutions4

Verder praten over innovatie binnen de administratieve sector?

Laat het ons weten. Wij praten graag verder over de mogelijkheden voor jouw organisatie. 

quoratio_digital_solutions2
Kunnen we je ergens mee helpen?
Direct contact?
Of mail ons