Header-Ferm-welkom-CTA

ferm-pensioenen-oud

Nu onderdeel van de Quoratio Groep

Het is officieel: Ferm is sinds mei 2021 onderdeel van de Quoratio Groep! Daarmee is een prachtige match op visie, ambitie en inhoud ontstaan.  

Jochem Kentgens, CEO Quoratio Groep

“We zien dat er veel synergie te behalen is tussen de pensioenuitvoering en -administratie en onze andere expertises waaronder de salarisadministratie. Door het samengaan met Ferm in Pensioenen kunnen we onze ambitie van 'alle expertise onder één dak' naar klanten waarmaken. We gaan zo voor een vliegende start in het pensioendomein, waarbij we gebruikmaken van de goede reputatie, het relatienetwerk en de inkooprelaties van Ferm”

 

Gerrit Alblas, voormalig eigenaar Ferm in Pensioenen

“De visie en ambitie van de Quoratio Groep sluiten goed aan op die van Ferm in Pensioenen. We delen een focus op verbeteren en onderscheiden ons op inhoud en kwaliteit. Door de wervingskracht en opleidingsambitie van de Quoratio Groep kunnen wij groeien en ons aanbod in type opdrachten verder uitbreiden. Kortom: we hoeven onze klanten geen ‘nee’ meer te verkopen.”

 

"Door de wervingskracht en opleidingsambitie van de Quoratio Groep kunnen wij blijven groeien".
Persbericht
Ferm-Quoratio-Groep_Gerrit

Over de Quoratio Groep

De Quoratio Groep, opgericht in 2000, levert detachering- en consultancydiensten binnen het administratieve domein. De Quoratio Groep is actief in vier vakgebieden: HR Process & payroll, Healthcare, Finance & Control en Sociaal Domein & Uitkeringen. Ook heeft de Quoratio Groep een afdeling Digital Solutions voor de ontwikkeling van robots, business intelligence en andere digitale oplossingen. De missie is om klanten te helpen naar ‘Zero Admin’: een krachtige term voor een toekomst waarin administratie niet aanwezig lijkt.

 

Werken bij

Met deze stap opent zich ook direct een nieuwe kans voor young professionals! Wil je impact maken en de pensioenwereld veranderen voor de toekomst? Bekijk dan ons traineeship. Maar ook zeker voor ervaren Pensioen Consultant, Business Analisten en Testers zijn er volop doorgroeimogelijkheden onder de vlag van de Quoratio Groep.  

Traineeship
AY9A1590cp
Kunnen we je ergens mee helpen?
Direct contact?
Of mail ons