header-website-1

KYC DONE RIGHT 

Om het juiste te doen, heb je ervaren specialisten en gedreven starters nodig  

De veiligheid van ons financiële stelsel waarborgen vraagt om een bepaald type mensen. Mensen met het juiste karakter, bevlogenheid en doorzettingsvermogen. Naast actuele kennis rondom diverse wet- en regelgeving bezitten onze professionals altijd deze eigenschappen. 

De Quoratio Groep heeft bijna 25 jaar ervaring in het werven van mensen met specifiek talent voor complexe taken en vakgebieden, waar KYC zeker onder valt. Wij combineren potentie en mentaliteit met kennis en ervaring om echte oplossingen te bieden. Een aanpak die werkt.

‘Wij maken KYC duurzaam’
Afbeelding-kyc-pagina

Wij kijken altijd vooruit. Dat zie je terug in de werkwijze van onze experts. Zij komen met pragmatische oplossingen, maar streven naar structurele verbeteringen. Dat vooruitkijken reikt trouwens verder dan alleen de doelstellingen en ambities van organisaties. Onze blik is nadrukkelijk gericht op de wereld van morgen en hoe wij daar vanuit KYC een positieve impact kunnen maken.

KYC x ESG

ESG (Environmental, Social & Governance wetgeving) is als vanzelfsprekend verweven in onze manier van denken en doen. Dit onderwerp zit in de genen van de Quoratio Groep. Wij zetten ons er niet alleen maximaal voor in bij onze opdrachtgevers, maar het komt ook terug in onze eigen werkomgeving. Hier komen alles en iedereen samen; wij streven naar diversiteit en inclusie op onze werkvloer.

ESG is weliswaar relatief nieuw binnen het KYC-werkveld, maar voor ons is het een cruciaal onderdeel. Eisen op het gebied van ESG leveren namelijk totaal nieuwe risico’s op die goed begrepen en aangepakt moeten worden. Denk daarbij aan risico’s op het gebied van reputatie, duurzaamheid in de keten en regelgeving. Daarom trainen we onze KYC-professionals specifiek op dit vlak. Hiermee kunnen zij zich écht maximaal inzetten bij het veilig houden van het financiële stelsel.


Opdrachtgevers 

Quoratio Groep is actief voor opdrachtgevers verspreid over heel Nederland. Onze samenwerkingen zijn altijd gericht op de lange termijn, wat de kwaliteit van onze dienstverlening alleen maar versterkt. Vanuit Quoratio Groep leggen wij een heldere aanpak en werkwijze van onze consultants vast, die nauw aansluiten bij duidelijke doelstellingen die we gezamenlijk met de opdrachtgever formuleren. Quoratio KYC volgt dezelfde werkwijze. We streven ernaar niet alleen de gestelde doelen te bereiken, maar gaan vaak nog een stap verder.
 
 

 

 

Kun je wel wat Quoratio KYC gebruiken?

Van junior analisten tot ervaren specialisten: onze mensen staan klaar om in te springen en je te ondersteunen. Stuk voor stuk zijn het mensen die direct kunnen meedraaien, gedreven zijn door de juiste mentaliteit en eigenschappen. Ze onderscheiden zich door hun vermogen om dieper te graven in de KYC-vraagstukken die zich voordoen en zijn altijd bereid een stap verder te gaan. Daar selecteren en trainen we ze op. Het zijn professionals die urgente zaken direct aanpakken, maar ook altijd vooruitkijken om te optimaliseren voor de lange termijn.

Neem contact op
logo-website-2
Alles over ons KYC traineeship

Bekijk hier ons traineeship

Traineeship
Opzoek naar een vakspecialist?

Neem contact met ons op

Contact
Kunnen we je ergens mee helpen?
Direct contact?
Of mail ons