shutterstock_667976053

KYC 

Van interim capaciteit tot procesverbeteringen.

Van gedreven starters tot ervaren vakspecialisten.
 

Onze professionals kennen het belang van het waarborgen van een veilig financieel stelsel. Dit doen zij vanuit actuele kennis rondom diverse wet- en regelgeving. Impact maken door gekwalificeerde en bevlogen trainees en consultants is waar Quoratio KYC voor staat. 

 

De Quoratio Groep heeft al 23 jaar ervaring in het werven van mensen met potentie die aan de slag gaan in complexe vakgebieden. Het KYC-vakgebied behoort hier ook toe. Binnen Quoratio KYC combineren wij uitgebreide kennis en ervaring binnen deze complexe wereld. Deze combinatie zorgt voor een heldere kijk op de ontwikkelingen in de markt en het profiel. ​ 

‘Een financieel gezonde wereld, waarbij financieel economische criminaliteit geen plek heeft’
shutterstock_702114556

Quoratio KYC levert waarde door: instroom van bevlogen mensen die beschikken over relevante vakkennis. Mensen die klaar staan om een belangrijke bijdrage te leveren aan het KYC-vakgebied en klanten ondersteunen bij het realiseren van hun organisatiedoelen en ambities. Onze professionals dragen niet alleen bij in de oplossing van nu, maar dragen ook bij aan de structurele oplossing. Dit doen wij niet alleen nu maar ook voor de toekomst van dit complexe en veranderde vakgebied. We stappen vandaag samen in de wereld van morgen.  

 

Onze KYC-professionals beschikken over hbo werk- en denkniveau, relevante competenties en communicatievaardigheden. We kijken altijd naar het potentieel van iedere collega en zijn hierdoor goed in staat alle ontwikkelingen in het vakgebied te volgen en toe te passen. Zij maken zich nieuwe werkzaamheden, processen en verantwoordelijkheden snel eigen. 

KYC ESG

Bij de Quoratio Groep en daarmee ook Quoratio KYC is ESG (Environmental, Social & Governance wetgeving) vanzelfsprekend verweven in onze manier van denken en doen. Dit is iets dat in de genen van de Quoratio Groep zit en tegelijkertijd is dit ook een thema waar je niet omheen wil én kan. Het houdt ons scherp in wat belangrijk is en bijdraagt aan de toekomst. Dit is iets waar wij impact kunnen maken. 

Binnen Quoratio KYC komt het niet alleen terug in onze focus op leren en ontwikkelen, maar ook komt het terug in diversiteit en in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. 

Met aandacht voor vandaag maar ook met aandacht voor de wereld van morgen, worden onze KYC-professionals specifiek opgeleid op dit vlak. Het thema KYC ESG is onlosmakelijk verbonden met net iets meer doen voor onze opdrachtgevers en KYC-professionals. Wij zijn ervan overtuigd dat vanuit KYC een essentiële bijdrage geleverd kan worden aan awareness en het adequaat managen van KYC ESG risico’s naast de gebruikelijke risico’s. Ook vanuit dit perspectief bijdragen aan het veilig houden van het financiële stelsel. Dat is waar het om draait. 

 


Opdrachtgevers en projecten

Quoratio Groep heeft in de afgelopen 23 jaar met veel diverse opdrachtgevers door het gehele land een samenwerking opgebouwd. Vanuit Quoratio groep brengen we samen met de opdrachtgever in kaart wat de vraag is en welke rol onze consultants daarin kunnen spelen. Als onderdeel van de Quoratio Groep hanteert Quoratio KYC dezelfde werkwijze. Samen ervoor zorgen dat de doelstellingen behaald worden, dat is waar we voor gaan.

 

Een greep uit de klanten van Quoratio Groep

Contact

Contact

Wil je meer informatie over KYC ESG?

Contact
MicrosoftTeams-image-4
Alles over ons KYC traineeship

Bekijk hier ons traineeship

Traineeship
Opzoek naar een vakspecialist?

Neem contact met ons op

Contact
Kunnen we je ergens mee helpen?
Direct contact?
Of mail ons