2021-10-01_QGUitje-groepsfoto1-LR-1

De groei naar de Quoratio Groep

Twintig jaar geleden begon het voor de Quoratio Groep, met de oprichting van Quoratio B.V. door Dick Groen. Het opleiden van gemotiveerde jonge professionals tot salarisadministrateur bleek een schot in de roos. Het doel: mensen een kans bieden zich te ontwikkelen in een werken- & leren-traject en zorgen dat ze echt toegevoegde waarde hebben voor de opdrachtgever. In vervolg op dit succes lanceerden we een nieuw traject in de zorg: we leidden jonge professionals op tot zorgadministrateur.

De focus verschoof naar detachering en consultancy. Door verschillende bedrijfsovernames heeft Quoratio zich ontwikkeld tot de Quoratio Groep met een multi-labelstrategie. Vanuit de Quoratio Groep worden meerdere vakgebieden in de markt bediend met meerdere merken (labels). Een strategische keuze die door de coronacrisis sneller dan verwacht de juiste bleek.

De meest recente overnames betreft Scope en Vijzelaar. Dankzij de overname van Scope Finance en Vijzelaar dekt de Quoratio Groep nu de volledige Nederlandse markt op gebied van Finance & Control.

Daarnaast is Scope Data nu onderdeel van onze afdeling Digital Solutions. De analytics professionals van Scope Data matchen perfect met onze Zero Admin-ambitie en werken daarom samen met onze Digital Solutions experts verder aan een toekomst waarin administratie afwezig lijkt. 

 

Verschillende bedrijven met verschillende specialismen maar met dezelfde aanpak en gedegenheid. Herkenbaar voor klanten en medewerkers. We zijn inmiddels uitgegroeid tot meer dan 600 consultants en trainees en een ondersteunende interne organisatie van 100 personen. Nog altijd met een centraal gelegen uitvalsbasis in Bunnik.

Wij voorzien organisaties van capaciteit in ondersteuning en optimalisatie van hun uitvoeringsprocessen. Sterk in vakkennis en flexibel qua inzet, altijd gericht op resultaat met aandacht voor de medewerkers. Niet gelieerd aan specifieke aanbieders van software en systemen maar zeer gewaardeerd bij implementaties en optimalisatie van die systemen. Wat beter kan moet ook beter.

Onze directie bestaat uit: Algemeen Directeur Jochem Kentgens, Operationeel Directeur Mijntje Nooij, Financieel Directeur Edwin Groeneveld en Directeur Innovatie Pieter Burghouts.

'Een strategische keuze die door de coronacrisis sneller dan verwacht de juiste bleek.'
Jochem Kentgens, CEO
Jochem_web

Onze passie

Daar waar mensen, processen en systemen samenkomen, zijn wij op ons best. Zet ons neer op een afdeling of in een project en we zien het. We zien waar er iets te verbeteren valt. Waar processen optimaler kunnen en systemen slimmer. Waar verandering spaak loopt. Waar repeterend werk de innovatie tegenhoudt. Mensen en bedrijven laten zien waar de verandering mogelijk is en dan ook direct met die verandering aan de slag gaan, dat is onze passie. We willen impact maken. Ergens de ramen openzetten en frisse wind binnen laten. Dat doen we voor onze opdrachtgevers, maar ook om er zelf en als groep collega’s van te leren. Samen duurzaam groeien noemen we dat.

 

Onze kunde

Wij hebben verstand van processen, systemen en mensen. Van hoe die zich tot elkaar verhouden en wat het betekent als ze veranderen. Dat inzicht begint met onze administratieve vakkennis. Want impact maken kan alleen als je ook verstand hebt van de inhoud. Zo zorgen we ervoor dat we bedrijven echt verder helpen met onze kennis. Die kennis ligt binnen de domeinen HR Process & Payroll, Finance & Control, Healthcare, KYC, Pensioenen en het Sociaal Domein, is up-to-date, en - nog belangrijker - is toepasbaar in de dagelijkse praktijk van onze opdrachtgevers. Daar hebben we onze opleidingsprogramma’s op ingericht. ‘Hybride leren’ noemen we het – omdat kunde zoveel meer is dan kennis uit boeken alleen. En om de continue stroom aan veranderingen bij te benen vinden we persoonlijke ontwikkeling net zo belangrijk als inhoudelijke ontwikkeling.

banner-medium-referenties

Zero Admin

Ons vakgebied verandert ingrijpend. Robots’ nemen administratieve taken over en systemen worden aan elkaar geknoopt om menselijke interactie tot een minimum te beperken. We zien dit niet als een bedreiging, maar als kans. We gaan zelfs een stap verder: Zero Admin, dát is waar we voor gaan. Een krachtige term voor een toekomst waarin administratie niet aanwezig lijkt. Waarin mensen, systemen en processen optimaal samenwerken. Op de weg daar naartoe komt alles voor ons samen: onze administratieve vakkennis, onze drive om impact te maken en onze wil om samen duurzaam te groeien. Zero Admin delen we in op basis van drie pijlers: digitalisering, data en verandering.

Wil je meer weten over Zero Admin?

'Ook werken in een wereld waar jouw ontwikkeling voorop staat?'
werkenbijquoratiogroep.nl
Bekijk onze vacatures
werkenbijquoratiogroep.nl
AY9A1590cp
Kunnen we je ergens mee helpen?
Direct contact?
Of mail ons