MicrosoftTeams-image (7)

5-daagse
praktijkopleiding Zorgbemiddeling

5-daagse praktijkopleiding Zorgbemiddeling 

Wil jij als zorgbemiddelaar nieuwe kennis en inzichten op doen? Aan de slag met gespreksvoering? En met handige tools direct aan de slag tijdens jouw werk? Dan is deze interactieve 5-daagse praktijkopleiding wat voor jou!  

Uniek leerprogramma
met persoonlijke aanpak
 

 Als deelnemer ga je vijf dagen afwisselend met een consultant en trainer-acteur in een kleine team setting aan het werk. Met aandacht voor elkaar deel je kennis en pas je de nieuwste ontwikkelingen meteen toe in de praktijk. In korte tijd ben je weer helemaal op de hoogte van alles wat er speelt binnen jouw vakgebied. Denk hierbij aan wet- en regelgeving, processen en systemen en regionale samenwerking. Ook de klantreis, prioriteren en gespreksvaardigheid komen uitgebreid aan bod.


Het programma is uniek doordat we werken met kleine groepen en gebruik maken van een persoonlijke aanpak. De afwisseling van theorie en praktijk zorgt voor een enorme kennis boost waardoor jij als zorgbemiddelaar nog beter en succesvoller je werk kan doen. Dankzij de samenwerking met zorgorganisaties, ervaren trainer-acteurs en consultants is het ons gelukt om een kort, inhoudelijk en praktijkgericht lesprogramma op te stellen wat zowel geschikt is voor beginnende als ervaren zorgbemiddelaars.

 Na het succesvol afronden van deze praktijkopleiding ontvang je een mooi certificaat.
Met deze investering haal je het beste uit jezelf als zorgbemiddelaar! 

Plaat-Zorgon_1200x700

Door theorie en eigen casuïstiek te combineren gaan deelnemers zo realistisch mogelijk oefenen met complexe gespreksvoering. Dat doen we in een veilige en ongedwongen setting!

–––

Lize van Olden | Trainer - Acteur
Profiel foto: Rvsb Fotografie
2023_HCZG-ZBM-LizevanOlden--3

Wat deelnemers zeggen

Wil je meer informatie over deze praktijkopleiding?
 
Vul dan onderstaand formulier in of download de brochure.
 
Deze 5-daagse praktijkopleiding bieden wij aan via open inschrijving en incompany. Wil je als zorgbemiddelaar of zorgorganisatie meer informatie over deze praktijkopleiding? Vul dan het formulier hieronder in.

ZORGON - Opleidingsdagen (2)-3
Kunnen we je ergens mee helpen?
Direct contact?
Of mail ons