quoratio / diensten

Tijdelijke versterking

Ziekte, zwangerschapsverlof of een tijdelijk project kunnen leiden tot capaciteitsproblemen. Daarmee komt de continuïteit van de salarisadministratie in het geding. Het inhuren van tijdelijke ondersteuning heeft veel voordelen. Wij leveren salarisspecialisten van het hoogste niveau. Van trainee tot interim-manager. 

Vind jouw versterking
AY9A1896cp10

Consultancy

Onze HR Process & Payroll consultants beschikken over de ervaring en het vermogen om de continu veranderende omgeving te analyseren en te beoordelen. Met hun expertise en passie voor payroll helpen ze organisaties verder. Zij spreken de taal van de salarisadministrateur en weten hoe processen, systemen en mensen zich tot elkaar verhouden en wat het betekent als ze veranderen. Zo ontwikkelen we oplossingen die werken in de dagelijkse praktijk.

welke uitdaging heb jij?
AY9A0418cp
banner-medium-referenties
Een proces opnieuw inrichten. Systemen slim koppelen. Het voelt als de ramen openzetten en een frisse wind binnen laten. Ik bouw er ook mee aan mijn eigen ontwikkeling.
"Daar profiteert niet alleen de opdrachtgever van."
Een proces opnieuw inrichten. Systemen slim koppelen. Het voelt als de ramen openzetten en een frisse wind binnen laten. Ik bouw er ook mee aan mijn eigen ontwikkeling.

Uitbesteden van salarisadministratie

Het vakgebied salarisadministratie is de afgelopen jaren sterk veranderd. Een goede salarisadministrateur moet niet alleen over vakkennis beschikken en de juiste wet- en regelgeving kunnen toepassen, maar ook thuis zijn in functioneel beheer. Onze BPO & Services professionals zijn expert in verwerking en advisering binnen de vakgebieden van HR- en salarisadministratie. Je kunt de salarisadministratie van jouw bedrijf met recht aan ze overlaten.

Meer info
outsourcen-salarisadministratie-utrecht-stad-1

Data & Digital Solutions

Administratieve processen efficiënter en betrouwbaarder maken kan onder andere door de inzet van digitale tools en Robotic Process Automation (RPA).

Onze gecertificeerde RPA-architecten en ontwikkelaars werken nauw samen met jullie proceseigenaren en ICT-afdeling om te identificeren waar winst te behalen is. Van procesanalyse tot aan de operationele aansturing van robots. Wij vullen het hele traject voor je in.

Meer over RPA
finance-openbaar-vervoer-utrecht
Kunnen we je ergens mee helpen?
Direct contact?
Of mail ons