diensten / digital solutions

Robotisering van HR-taken

Robots nemen steeds meer menselijk werk uit handen zoals repetitieve, foutgevoelige en weinig uitdagende werkzaamheden. Hierdoor kunnen medewerkers aan de slag met werkzaamheden die meer waarde toevoegen voor de organisatie. 

quoratio_digital_solutions3

De HR- & Payroll-professionals van Quoratio snappen deze behoefte als geen ander en kennen hun weg binnen digitale ontwikkelingen als Robot Process Automation (RPA).  

Met Quoratio Digital Solutions maken we administratieve processen op de HR-afdeling efficiënter en betrouwbaarder door de inzet van RPA. Denk bijvoorbeeld aan HR-processen die veel handmatige, administratieve handelingen met zich meebrengen zoals:

  • Het opvoeren van nieuwe medewerkers in de verschillende systemen
  • Het goedkeuren en registreren van vakantiedagen en verlof
  • Het verwerken van declaraties
  • Het periodiek doorvoeren van salariswijzigingen.
Ontdek jouw mogelijkheden met Robotic Process Automation
Naar RPA Quickscan
quoratio_digital_solutions8

Mogelijke business cases

  1. De reis- en onkostenvergoedingen voor een groot ziekenhuis worden handmatig gecontroleerd (o.a. door de ANWB-routeplanner). Met een robot kan het werk ‘nachts doorgaan en zo krijgen de medewerkers meer ruimte om zich te focussen op andere taken. 
  2. Tijdens de onboarding van een nieuwe medewerker worden veel handmatige handelingen verricht, zoals het opvragen van een VOG en vastleggen van verschillende documenten. Een RPA robot leest de binnenkomende mails uit en meld nieuwe medewerkers zelf aan. De HR afdeling krijgt meer tijd om als business partner op te treden.

quoratio_digital_solutions2
Kunnen we je ergens mee helpen?
Direct contact?
Of mail ons