Op zoek naar tijdelijke versterking?

diensten / tijdelijke versterking

Tijdelijke kracht met frisse blik

Soms is een afdeling tijdelijk onderbezet en is extra capaciteit nodig. Wij helpen je graag uit de brand. Onze professionals staan klaar om in te springen en hebben de kwaliteiten om zich de werkzaamheden snel eigen te maken. Vanuit Quoratio kunnen wij verschillende functies en werkzaamheden tijdelijk waarnemen, van junior personeelsadministrateur tot senior salarisspecialist. Ondertussen zullen we het niet laten kritisch naar bestaande processen te kijken en daar waar mogelijk een voorstel voor optimalisatie te doen. Zo gedreven zijn we.

 

Detavast

In 20 jaar tijd heeft Quoratio ruim 2000 trainees succesvol opgeleid tot vakbekwame professionals die het verschil maken. Ons doel is om onze klanten structureel te versterken. Naast tijdelijke expertise is het noodzakelijk dat teams beschikken over medewerkers die mee kunnen in de verandering van het vakgebied en beschikken over de juiste kennis, competenties en motivatie. Daarom bieden wij de mogelijkheid om trainees in te huren volgens een detavast oplossing waarbij vanaf de start alles is gericht op een succesvolle indiensttreding.

Expertise voor je project

Sta je aan de vooravond van een groot project? Een implementatie of optimalisatie van je E-HRM systeem? Wij helpen graag! Onze experts bieden ondersteuning bij de uitvoering van ieder project. Onze projectleiders, processpecialisten en technisch consultants spreken de taal van de salarisadministrateur. Ze hebben een verbindende rol in de keten van HR, Payroll en IT. Met hun expertise, enthousiasme en gedrevenheid maken zij het verschil bij het implementeren en optimaliseren van processen en systemen.

‘Is de continuïteit van jouw dienstverlening geborgd?’
De Quickscan geeft inzicht
sybrigje_web_cirkel2

Voordelen van HRPP als partner

Onze Quoratio HR Process & Payroll professionals maken impact op de personeels- en salarisadministratie. Onze mensen en diensten matchen bij iedere klantvraag. Van ambitieuze starters tot ervaren salarisadministrateurs. Van het optimaliseren van processen tot de implementatie van E-HRM software.

Wij zien waar processen efficiënter kunnen. Hoe je systemen optimaal gebruikt en beter samenwerkt. Samen zoeken naar de beste oplossing en daar direct mee aan de slag gaan, dat is onze passie. Met echte aandacht en door net even anders naar de materie te kijken, brengen we ook jouw HR & Payroll-processen naar een hoger niveau.

Interim-management met karakter

Als een manager het bedrijf verlaat, heeft dat altijd veel impact op een afdeling. Als organisatie wil je zo’n periode optimaal doorkomen zonder achterstand op te lopen. Een interim-manager kan rust brengen op een afdeling en eventuele veranderingen in gang zetten. Elke situatie vraagt om een specifieke oplossing. Omdat de vragen hierin even uiteenlopend als specifiek zijn, schakelen we hierbij ook ons netwerk aan zelfstandigen in om de juiste match met jouw organisatie te maken. We kennen iedere manager persoonlijk, matchen op managementstijl en de juiste ervaring. Zo kan een interim-manager tijdelijk maar adequaat aan de slag.

AY9A1590cp
Kunnen we je ergens mee helpen?
Direct contact?
Of mail ons