banner-medium-referenties

Video: De intelligentie revolutie en de rol van HR

De wereld verandert in een hoog tempo. We worden overspoeld met allerlei technologische ontwikkelingen zoals Big Data, Robotica en Artificial Intelligence. Maar eigenlijk is die technologie an sich niet zo heel spannend; technologische vooruitgang is van alle tijden.

Veel spannender is de ongekende impact die technologie vandaag de dag heeft op het wel en wee van mensen en organisaties. Digitaal is het nieuwe normaal geworden en het dwingt bedrijven om na te denken over efficiëntere processen, nieuwe producten en diensten en verbeterde klantbedieningsmodellen. Op al deze gebieden zien we een toekomst waar mens en machine inniger gaan samenwerken en gebruik gaan maken van elkaars kracht en potentie. En dat betekent wel wat voor je strategie, de bedrijfsvoering en de rol van de HR.

Op donderdag 1 oktober en dinsdag 3 november 2020 organiseerden we een tweedelig webinar over 'De intelligentie revolutie en de rol van HR'. We hebben de opnames beschikbaar gesteld om terug te kijken.

Deel 1

Op donderdag 1 oktober organiseerden we deel 1 van het webinar 'De intelligentie revolutie en de rol van HR'. Tijdens dit webinar spraken Pieter Burghouts, Innovation Lead bij de Quoratio Groep, en Martijn Zoet, founder van EDM-Competence Center, over hoe mens en machine in de toekomst gaan samenwerken en hoe je transformeert naar een data gedreven payroll en HR afdeling. 

shutterstock_633513077-1

Deel 2

Tijdens Deel 2 vertelde Wilbert van Leeuwen, Founder van Peacock Insights, over de toekomst van robotiseren en sprak Christoph Maria Ravesloot, burn-out coach en werkstress expert, over de toekomst van de veranderende werkomgeving.

finance-gemeente-utrecht

Kunnen we je ergens mee helpen?
Direct contact?
Of mail ons