04-Gemeenten-1

Quoratio Sociaal Domein & Uitkeringen

Samen Duurzaam Groeien 

Quoratio Sociaal Domein & Uitkeringen, onderdeel van de Quoratio Groep, is begin 2021 gestart.  Inmiddels zijn wij met ruim 100 professionals actief bij meer dan 70 organisaties door heel Nederland. Wij richten ons op zowel Mens, Proces als Systeem. Zo helpen we organisaties met veranderende wet- en regelgeving, digitalisering en het verbeteren van de dienstverlening. Door onze visie op het vakgebied doen we alles net even iets anders.

Wij selecteren op HBO+ werk- en denkniveau, competenties en communicatieve vaardigheden. We werken vanuit de Bedoeling van de wet en onze collega’s zijn inzetbaar op verschillende wetten en systemen. Zij kunnen omgaan met het grijs van wet- en regelgeving en maken zich nieuwe taken, processen en verantwoordelijkheden snel eigen.

Als organisatie denken we niet in één functie, maar in loopbaanpaden. Wij zorgen voor de beste opleidingen waarbij de begeleiding wordt verzorgd door managers met kennis van de inhoud. Elke nieuwe opdracht betekent dat onze professional veel komt brengen, maar steeds zelf iets komt halen. Want het belangrijkste verschil? Dat is de motivatie om een ander te helpen en jezelf altijd te blijven ontwikkelen.

Wij werken o.a. voor

Kunnen we je ergens mee helpen?
Direct contact?
Of mail ons