home / diensten

Advies

Met een brede achtergrond vanuit de uitvoering (van de Toegang tot Functioneel Beheer) ondersteunen wij gemeenten en uitvoeringsorganisaties bij het succesvol implementeren van wet- en regelgeving, systemen en werkprocessen. Wij helpen door het leiden van projectteams, tijdelijke invulling van managementposities en te ondersteunen bij de digitale transformaties binnen het Sociaal Domein.

Verander mngt

Teamontwikkeling

Ons doel is het Sociaal Domein duurzaam te versterken. Daarom ondersteunen wij organisaties bij de ontwikkeling van teams door in te zetten op teambegeleiding, begeleide intervisie, de adoptie van nieuwe werkwijzen en het geven van inspiratiesessies voor consulenten, backofficeteams en functioneel beheerders.

Teamontwikkeling

Backoffice

Januari 2021 zijn we gestart als specialist binnen de backoffice van het Sociaal Domein. Wij staan voor een veranderend vakgebied waarin het belangrijk is om te beschikken over andere competenties, een Hbo+ werk- en denkniveau, medewerkers die kunnen werken vanuit de Bedoeling van de wet en ervaring hebben bij de uitvoering van verschillende wetten.

backoffice

Consulenten

Onze poule van Consulenten bestaat uit een mix van doorstromers met een backoffice achtergrond, Young Professionals en ervaren consulenten. We zijn dus net even anders. We werken in vakgroepen, zetten testen in, leiden op in verschillende wetten en geloven in de kracht van methodisch reflecteren. Hierin licht de basis om te kunnen werken vanuit de Bedoeling van de wet.

Consulenten

Functioneel Beheer & Data

De Functioneel Beheerders van Quoratio Sociaal Domein & Uitkeringen hebben een achtergrond in de administratieve uitvoering of ruime ervaring binnen het Sociaal Domein. Onze Data-, BI- en RPA-specialisten zijn juist actief binnen alle type organisaties. Zo werken we pakketonafhankelijk, combineren we de kennis van de verschillende wetten en technieken en verreiken wij het Sociaal Domein met nieuwe inzichten en oplossingen.

Functioneel Beheer & Data

Uitbesteden Backoffice & Functioneel Beheer

De Quoratio Groep heeft ruim 15 jaar ervaring met de outsourcing van complexe administraties zoals de salarisadministratie en de uitkeringsadministratie. Binnen het Sociaal Domein is dit altijd maatwerk. We werken pakketonafhankelijk, maken transparante afspraken en werken nauw met onze klanten samen. Naast het uitvoeren van de Participatiewet, Jeugdwet en Wmo kunnen wij ook het Functioneel Beheer overnemen en zo bijdragen aan de continuïteit van uw organisatie.

 
Outsourcing Backoffice & Functioneel Beheer
 
Wil je direct met ons in contact komen?
Neem dan contact op met:
 
Marco Martina, Accountmanager: 06-82794485
 
Kunnen we je ergens mee helpen?
Direct contact?
Of mail ons