home / diensten

Verandermanagement

Ons Sociale Zekerheidstelsel is volop in ontwikkeling en staat voor grote uitdagingen. Verandermanagement is hierin essentieel. Quoratio Sociaal Domein & Uitkeringen helpt door het leiden van projecten, te ondersteunen bij de adoptie van veranderende werkwijzen, het verder digitaliseren van processen en het trainen van medewerkers.

Meer info
Verander mngt

Tijdelijke versterking

Quoratio Sociaal Domein & Uitkeringen ondersteunt bij de (administratieve) uitvoering van een groot aantal wetten en regelingen. Dit doen wij met onze consultants van junior tot managing niveau, detavast oplossingen en maatwerktrajecten voor grote uitvoeringsorganisaties. Daarnaast helpen wij organisaties door de inzet van o.a. Functioneel Beheerders, Controllers, Data- & Procesanalisten.

Lees meer
Tijdelijke versterking

Services

Onze services bestaan uit een unieke combinatie. Zo maken wij efficiënt gebruik van de ruim 15 jaar ervaring binnen de Quoratio Groep met Business Proces Outsourcing (BPO) en hebben wij een hybride vorm van in- en outsourcing ontwikkelt voor de backoffice van het Sociaal Domein (Uitkeringsadministratie, Wmo, Jeugd & PGB). Daarbij bestaan onze services uit flexibele abonnementen (o.a. RPA), nieuwe tooling en scans om grip te krijgen op data, processen en systemen.

Meer info
Services

Veranderende wet- en regelgeving

De continue veranderende wet- en regelgeving heeft grote impact op de uitvoering. Daarom lopen wij als kennispartner voorop. Zo richten wij ons dit moment op de implementatie van het woonplaatsbeginsel, de administratieve kant van de implementatie van de inburgeringswet, PGB 2.0, Zorgfraude en de ontwikkelingen rondom de Tozo en de TONK.

Lees verder
Thema
Kunnen we je ergens mee helpen?
Direct contact?
Of mail ons