diensten / tijdelijke versterking

Capaciteit

Quoratio Sociaal Domein & Uitkeringen weet op unieke wijze de rol van opleider, detacheerder en consultancy te combineren. Dit doen wij junior tot senior niveau en gericht op de combinatie van mens, systeem en proces. Zo helpen wij bij tijdelijke drukte, het vinden van talent en met unieke expertises.

Tijdelijke ondersteuning

Quoratio Sociaal Domein & Uitkeringen ondersteunt overheidsorganisaties op tijdelijke basis bij:

  • Uitvoering: Administratieve functies met betrekking tot de uitvoering van de Participatiewet, Jeugdwet, Wmo, PGB, Inburgeringswet en klant specifieke wet- en regelgeving (diverse ZBO’s)
  • Financieel: Terugvorderingen, Debiteurenbeheer, Financieel Advies en Business Control
  • IT: Functioneel Beheer, RPA Specialisten en Data- en Procesanalisten
  • Projecten: Projectmanagement, PMO en Testen
  • Interimmanagement: Managers, Teamleiders en Coördinatoren

Detavast oplossing

De Quoratio Groep weet al 20 jaar uniek administratief talent op HBO+ niveau te werven, te selecteren en op te leiden. Naast tijdelijke ondersteuning helpen wij onze klanten door ze met een detavast oplossing structureel te versterken. Na een vooraf afgestemd traject van een jaar treden onze starters vervolgens in dienst bij de opdrachtgever.

 

Maatwerkoplossing

Wij ontwikkelen samen met grote uitvoerders maatwerkoplossingen voor het versterken van de uitvoering. Dit varieert van een structurele flexibele schil waarin Quoratio medewerkers een interessant loopbaanpad blijft bieden tot grootschalige detavast oplossingen waarbij wij specifiek werven voor één opdrachtgever. Daarbij biedt Quoratio door extra toegevoegde door de focus op complexe administratieve vakgebieden, het werken vanuit partnerships, het verkorten van de inwerktijd en de inzet van uniek talent.

contact-sociaal-domein-1
Kunnen we je ergens mee helpen?
Direct contact?
Of mail ons