diensten / verandermanagement

Verandermanagement

Quoratio Sociaal Domein & Uitkeringen onderscheidt zich door kennis van de inhoud te combineren met verandermanagement. Juist complexe administratieve omgevingen veranderen in hoge snelheid, vragen om medewerkers met een andere skill-set en juist de administratie vormt de basis voor een goed ingericht IT-landschap. Zo helpen wij organisaties met onze kennis en expertise naar de wereld van Zero Admin.

Projectmanagement

Quoratio Sociaal Domein & Uitkeringen beschikt over projectleiders die zich vanuit de inhoud hebben ontwikkeld tot verandermanagers. Door kennis van de uitvoering, data en projectmanagement te combineren zijn onze projectmanagers in staat implementatietraject, wetswijzigingen en reorganisatievraagstukken succesvol af te ronden.


Adoptie nieuwe werkwijze

Binnen het Sociaal Domein worden processen en systemen continu aangepast. Echter wordt de adoptie vaak vergeten. Het gevolg? Processen worden niet gevolgd, er is in hoge mate sprake van re-work en de dienstverlening verslechterd. Met de inzet van onze trainees en consultants ontwikkelen wij maatwerkoplossingen die leiden tot een hogere adoptie, hogere gebruikers- en klanttevredenheid en lagere uitvoeringskosten.

Digitalisering

Digitalisering kent zeker in de uitvoering vele gezichten. Het kan te maken hebben met het uitbannen van papierstromen, robotisering, proces gericht controleren, nieuwe vormen van klantcontact of het succesvol inzetten van data. De trainees, data- en procesanalisten van Quoratio Sociaal Domein & Uitkeringen helpen organisaties bij het optimaal inzetten van digitalisering en het continu verbeteren met kennis van de inhoud. 

contact-sociaal-domein-1
Kunnen we je ergens mee helpen?
Direct contact?
Of mail ons