06-Tijdelijke Versterking

Ondersteuning

Extra expertise en capaciteit voor een succesvolle implementatie 

woonplaatsbeginsel / tijdelijke versterking

Specialist in de implementatie van het nieuwe Woonplaatsbeginsel

De impact van het Woonplaatbeginsel is vanaf de start door veel organisaties onderschat en als specialist in complexe administratieve processen past het onderwerp uitstekend bij Quoratio Sociaal Domein & Uitkeringen. Daarom vormt het implementatietraject een belangrijk thema waarin wij ons vanaf januari 2021 hebben gespecialiseerd. Inmiddels hebben we landelijk contact met een groot aantal gemeenten, delen wij onze kennis en helpen wij gemeenten met o.a. de uitzoekklus, de inrichting van processen en de aanlevering richting het GGk.

Wat ons uniek maakt

Door de samenwerking met diverse gemeenten beschikken wij over goede kennis van het implementatietraject en de beschikbare documentatie. Hierdoor kunnen wij nieuwe medewerkers versnelt inwerken en bieden wij gemeenten extra toegevoegde waarde doordat onze medewerkers beschikken over extra sparringspartners.

Tijdelijke ondersteuning

Wij bieden ondersteuningn op het vlak van: 

  • Projectleiding: De Quoratio Groep beschikt over ervaren projectleiders met ervaring binnen het Sociaal Domein en/of de zorgadministratie. 
  • Procesexperts: Ervaren consultants kunnen helpen de processen goed en slim in te richten.
  • Functioneel Beheer: Onze functioneel beheerders helpen bij het juist uitvragen van de data en het succesvol aanleveren van de gegevens richting ontvangende organisaties.
  • De uitvoering: Onze Young Professionals volbrengen de uitzoekklus, controleren binnenkomende verhuizingen, regelen de gehele administratieve afhandeling rondom een verhuizing, ondersteunen de projectleider en/of helpen bij het contact met zorgaanbieders en inwoners.
Rik-Wolting-500x500_circle
Heb je behoefte aan ondersteuning bij de implementatie?
Kunnen we je ergens mee helpen?
Direct contact?
Of mail ons