digital_solutions1_header_cta

RPA Quickscan

Ontdek jouw mogelijkheden met Robotic Process Automation

quoratio groep / rpa quickscan

Heb je behoefte aan inzicht en duidelijkheid over wat robotisering concreet kan opleveren? Zie je veel repeterende, handmatige en foutgevoelige werkzaamheden en komen teamleden tijd te kort om tot kwalitatieve cijfers en stuurinformatie te komen?

Wij brengen kennis van specifieke processen én gecertificeerde RPA-developers samen. Met specialisten in het vakgebied HR & Payroll, Finance & Control, Healthcare en Pensioenen en met de competenties en skills om robotisering tot een succes te maken. Onze aanpak is pragmatisch en erop gericht om impact te maken. Samen streven we naar een wereld waarin mensen, systemen en processen optimaal samenwerken. Een wereld die wij Zero Admin noemen.

Hoe werkt de RPA Quickscan?

Een RPA Quickscan bestaat uit twee workshops van beide een dagdeel. We halen potentiële processen op en selecteren de meest geschikte. Deze processen - maar ook het omliggende applicatielandschap en de architectuur - worden goed onder de loep genomen. In de vervolgsessie worden de geanalyseerde processen geplot in de ‘geschiktheid’ vs. ‘business impact’ matrix.

Resultaat Quickscan

  • Een overzicht van tijdsintensieve, repeterende werkzaamheden
  • Per proces inzicht in de RPA-geschiktheid en potentiële business impact van robotisering
  • Een business case waarin de impact wordt afgewogen tegen de investering
  • Draagvlak voor de opstap tot intelligent automation
quoratio_digital_solutions4
RPA voor HR Process & Payroll

Met mogelijke business cases en overige Digital Solutions

Lees meer
Digital Solutions voor de zorg

Met onder andere de LBZ-robot en de Jeugdzorgtool

Meer info
Digitalisering van de financiële functie

Ontdek de RPA mogelijkheden binnen Finance & Control

Lees verder

Breng jouw ideeën tot leven!

2021_DS-_Robot heeft een ideeZie je waar het beter kan, waar processen en systemen optimaler kunnen worden ingericht? Wil je weten wat de potentiële Digital Solutions zijn voor jouw afdeling? Het Quoratio Digital Solutions Team brengt het voor je in kaart met de RPA Quickscan. 

quoratio_digital_solutions2