AY9A1328cp

Salarisadministratie

Controle in elke situatie

Salarissen correct en tijdig verwerken en uitbetalen: dat is salarisadministratie. Klinkt simpel, en dat kan het met slimme geautomatiseerde processen ook zijn.

Ons team van salarisadministrateurs helpt je op weg naar een wereld waar mensen, processen en systemen optimaal samenwerken. Dat klinkt goed toch?

Naar Quoratio
AY9A0641cp

Salarisadministratie in control

Eigenlijk wil je niet over je salarisadministratie hoeven nadenken. Het moet ‘vanzelf’ gaan, zonder moeite of uitdagingen. Correct, op tijd en optimaal ingericht. Onze professionals adviseren, ontzorgen en voeren uit. Wij kennen het belang van een gestroomlijnde salarisadministratie en wij hebben kennis van de veranderende wet- en regelgeving. Een moderne salarisadministrateur is communicatief vaardig, heeft actuele kennis en is analytisch sterk. Dat is wat je nodig hebt. Kies voor het detacheren van een salarisadministateur en haal deze kennis in huis, zonder dat je hiervoor zelf iemand hoeft aan te nemen of op te leiden. Een tijdelijke kracht met een frisse blik kan een positieve impact maken op de afdeling. 

 

Optimaliseren HR & Payroll processen

Hulp nodig bij het efficiënter inrichten van je personeels-/ salarisadministratie? Onze kracht zit in het optimaliseren van systemen en processen. Hiermee helpen wij onze klanten om duurzaam te groeien, en hun impact te vergroten. Als verbinder tussen HR, IT en diverse vakgebieden draagt de Quoratio Groep bij aan jouw bedrijfsdoelstellingen. Wij detacheren niet alleen salarisadministrateurs, maar ook projectleiders, technisch consultants, functioneel beheerders en processpecialisten. Met onze kennis maken we verbinding en helpen we je vooruit en ontwikkelen we oplossingen die werken in de dagelijkse praktijk.

Salarisadministratie uitbesteden

Het vakgebied salarisadministratie is de afgelopen jaren sterk veranderd. Een goede salarisadministrateur moet niet alleen over vakkennis beschikken en de juiste wet- en regelgeving kunnen toepassen, maar ook thuis zijn in functioneel beheer. Door de constant veranderende wet- en regelgeving doe je salarisadministratie er niet ‘zomaar even bij’. Uitbesteden van salarisadministratie blijkt vaak efficiënter en flexibeler.

Onze BPO & Services professionals zijn expert in verwerking en advisering binnen de vakgebieden van HR- en salarisadministratie. Je kunt de salarisadministratie van jouw bedrijf met recht aan ze overlaten. En dat kan in verschillende vormen, zij bieden verschillende Service Levels passend bij de wens van elke organisatie. 

Robotiseren van de salarisadministratie

Administratieve processen efficiënter en betrouwbaarder maken kan onder andere door de inzet van digitale tools en Robotic Process Automation (RPA). Onze gecertificeerde RPA-architecten en ontwikkelaars werken nauw samen met jullie proceseigenaren en ICT-afdeling om te identificeren waar winst te behalen is. Van procesanalyse tot aan de operationele aansturing van robots. Wij vullen het hele traject voor je in.

Kunnen we je ergens mee helpen?
Direct contact?
Of mail ons