shutterstock_690467512-1

STELVIO FOR LIFE

Cancer, we are taking it personally

50+ collega's gaan de uitdaging aan!

Het jaarlijks terugkerende sportevenement Stelvio for Life heeft één belangrijk doel: geld inzamelen voor geïndividualiseerd kankeronderzoek. Wij geloven in behandeling van kankerpatiënten op basis van hun eigen tumor-DNA-profiel. Om dit mogelijk te maken en patiënten een langer en beter leven te geven is de Stichting Stelvio for Life ontstaan. Wij omarmen dit prachtige goede doel omdat we het heel persoonlijk nemen. 

Met zijn 2785 meter hoogte, 21,1 km lengte en 37 haarspeldbochten is de Passo di Stelvio de legendarische pas in de Dolomieten. Meer dan 50 collega's - veelal onervaren en ongetraind - gaan deze pas beklimmen en halen zo geld op voor dit goede doel. Dit doen we om fitter te worden en omdat het mooi is een gezamenlijk doel na te streven. 

Ons doel: €100.000 voor Stelvio for Life

1533 euro per deelnemer, dat is 1 euro per hoogtemeter. Maar zo ambitieus en enthousiast als we zijn, willen we graag meer geld ophalen dan die 1533 euro per persoon. Want hoe mooi zou zijn als we Stichting Stelvio for Life een cheque 100.000 euro kunnen overhandigen? Daar hebben we jouw hulp bij nodig. Steun je ons in deze ambitie? Alles is meer dan welkom!

Doe met ons mee!

Sponsorpakketten

Steun ons in onze ambitie om 100.000 euro op te halen voor Stichting Stelvio for Life. Alle bijdragen zijn welkom.
Welk sponsorpakket kies jij?

2022_STELVIO-PPT sponsoring-sponsoropties-1-png

 

2022_STELVIO-BEELDWEBSITE.png