verhoeve / diensten

Tijdelijke versterking

We kennen allemaal het dilemma: je hebt behoefte aan tijdelijke versterking, maar soms lijkt het alsof ‘tijdelijk’ en ‘versterking’ elkaars tegenpolen zijn. Om dat effect volledig uit te sluiten blijven onze Finance professionals niet langer dan nodig. Wel zorgen ze ervoor dat ze iets achterlaten waar jij als opdrachtgever verder op kunt bouwen met je vaste bezetting. Op deze manier maken wij dus impact!

Vind jouw versterking
2023_FCVH-Website-TijdelijkeVersterking-1500x1000px

Consultancy

Vanuit een stevige basis van ervaring binnen Finance & Control spreken we de taal van de afdeling en zijn we in staat om organisaties echt verder te helpen met praktische adviezen. We zorgen voor een optimale inrichting en verbeteren afdelingen met innovatieve tools, data en technologie. Op deze manier zorgen we ook voor meer inzicht en betere stuurinformatie om zo vanuit een finance een belangrijke rol te spelen in de besluitvorming van de organisatie. Wat we daarbij altijd voor ogen houden is de begeleiding van de mensen die er uiteindelijk mee werken.

Vind jouw uitdaging
2023_FCVH-Website-Consultancy-1500x1000px
"De Quickscan is een startpunt voor optimalisatie en professionalisering"
Meer over de Quickscan
IMG_0262

Data & Digital Solutions

Administratieve processen efficiënter en betrouwbaarder maken kan onder andere door de inzet van digitale tools en Robotic Process Automation (RPA). Onze gecertificeerde RPA-architecten en ontwikkelaars werken nauw samen met jullie proceseigenaren en ICT-afdeling om te identificeren waar winst te behalen is. Van procesanalyse tot aan de operationele aansturing van robots. Wij vullen het hele traject voor je in.

lees meer
2023_FCVH-Website-DataDigital-1500x1000px

ESG

De Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) vraagt inzicht en verantwoording van veel middelgrote- tot grote organisaties op het gebied van Environmental, Social & Governance (ESG). Wij kunnen je met alle ESG-uitdagingen ondersteunen. Vanuit een intake bepalen wij jouw behoefte, we bekijken wat je zelf kunt doen en waar wij je bij kunnen ondersteunen.

LEES MEER
ESG

Kunnen we je ergens mee helpen?
Direct contact?
Of mail ons