diensten / digital solutions

Efficiënte administratieve processen met RPA

Robots nemen steeds meer menselijk werk uit handen zoals repetitieve, foutgevoelige en weinig uitdagende werkzaamheden. Hierdoor kunnen medewerkers aan de slag met werkzaamheden die meer waarde toevoegen voor de organisatie. 

RPA-robotics-zero-admin

De professionals van Verhoeve snappen deze behoefte als geen ander en kennen hun weg binnen digitale ontwikkelingen als Robot Process Automation (RPA.   Binnen de Quoratio Groep werken we nauw samen met het Digital Solutions team. Samen maken wij op deze manier administratieve processen efficiënter en betrouwbaarder door de inzet van digitale tools en Robotic Process Automation (RPA).

Met de uitgebreide kennis van financiële processen vanuit Verhoeve en de gecertificeerde RPA architecten van Quoratio Digital Solutions vormen we een goed team om jou en je afdeling te helpen de eerste stappen te nemen en snel resultaat te boeken, vaak al binnen enkele weken. Dit doen we altijd met een zeer praktische insteek waarbij we duidelijke inzichtelijk maken wanneer de investering is terugverdiend.

Voorbeelden van werkzaamheden waarbij robots processen kunnen versnellen:

  • Intercompany boekingen
  • Validatie crediteurenmailbox
  • Inboeken van inkoopfacturen

Ben jij benieuwd naar de digitale mogelijkheden van jouw organisatie? Wij laten het je graag zien!

amber-HR-dark-overlay
VIDEO: De toekomst van de financiële functie
Meer info
finance-utrecht-centraal-1
Kunnen we je ergens mee helpen?
Direct contact?
Of mail ons