diensten / digital solutions

Efficiënte administratieve processen met RPA

Robots nemen steeds meer menselijk werk uit handen zoals repetitieve, foutgevoelige en weinig uitdagende werkzaamheden. Hierdoor kunnen medewerkers aan de slag met werkzaamheden die meer waarde toevoegen voor de organisatie. 

quoratio_digital_solutions3

De professionals van Verhoeve snappen deze behoefte als geen ander en kennen hun weg binnen digitale ontwikkelingen als Robot Process Automation (RPA).  Binnen de Quoratio Groep werken we nauw samen met het Digital Solutions team. Samen maken wij op deze manier administratieve processen efficiënter en betrouwbaarder door de inzet van digitale tools en Robotic Process Automation (RPA).

Met de uitgebreide kennis van financiële processen vanuit Verhoeve en de gecertificeerde RPA architecten van Quoratio Digital Solutions vormen we een goed team om jou en je afdeling te helpen de eerste stappen te nemen en snel resultaat te boeken, vaak al binnen enkele weken. Dit doen we altijd met een zeer praktische insteek waarbij we duidelijke inzichtelijk maken wanneer de investering is terugverdiend.

Ontdek jouw mogelijkheden met Robotic Process Automation
RPA Quickscan
quoratio_digital_solutions8

Bestaande business cases

  • Een internationaal productiebedrijf heeft veel intercompany boekingen die handmatig gecontroleerd en uitgevoerd worden. Een robot heeft deze werkzaamheden volledig overgenomen en +/- 4 FTE bespaard.
  • Als dienstverlener controleren wij wekelijks de door consultants geschreven uren en versturen op basis hiervan facturen. Intussen voert een robot bij ons de urencontrole en facturatie richting onze klanten uit.

quoratio_digital_solutions2
Webinars: De toekomst van de financiële functie
Jaarkalender 2021
finance-utrecht-centraal-1
Kunnen we je ergens mee helpen?
Direct contact?
Of mail ons