diensten / tijdelijke versterking

Tijdelijke kracht op de afdeling

Ziekte of verlof van medewerkers vormen een risico voor de continuïteit op de afdeling. Het tijdelijk inzetten van een professional heeft impact. Impact op de lopende processen en impact op de rest van het team. De dienstverlening van Verhoeve is daarom veel meer dan een professional langs sturen om tijdelijk capaciteit te leveren bij een zwangerschapsverlof of ziektevervanging. Wij besteden veel aandacht aan het doorvragen op wat er nodig is. Hiervoor komen we, als het even kan, persoonlijk langs. Al onze finance professionals hebben ruime ervaring in diverse branches. Mede daardoor mag je ook net wat meer verwachten van een interimmer van Verhoeve.

Wegwerken van achterstanden

Veel organisaties hebben achterstanden op de administratie. Dit is vervelend en ook demotiverend voor het team. Een kortstondige investering om deze achterstanden blijvend weg te werken, blijkt in de praktijk meer dan de moeite waard. De professionals van Verhoeve ondersteunen je hier graag in. Na een goede inventarisatie van jouw behoeftes, maken wij een voorstel om dit probleem projectmatig op te lossen. Daarbij varen we op onze ervaring bij een veelheid aan opdrachtgevers. Uiteraard houden we je op de hoogte van de vorderingen van het project en gaan we niet weg voordat het probleem verholpen is!

'Verhoeve voelt altijd haarfijn aan welke wensen er op onze afdeling leven en welke mensen daarbij passen. '
Klantverhaal Wehkamp
Wehkamp-pand-Zwolle-1-1

Interim-management 

Als een financieel manager het bedrijf verlaat, heeft dat altijd veel impact op een afdeling. Als organisatie wil je zo’n periode optimaal doorkomen zonder achterstand op te lopen. Een interim-manager kan rust brengen op een afdeling en eventuele veranderingen in gang zetten. Elke situatie vraagt om een specifieke oplossing. Omdat de vragen hierin even uiteenlopend als specifiek zijn, schakelen we hierbij ook ons netwerk aan zelfstandigen in om de juiste match met jouw organisatie te maken. We kennen iedere manager persoonlijk, matchen op managementstijl en de juiste ervaring. Zo kan een interim-manager adequaat aan de slag.

Tijdelijke versterking van financials in de zorg

Verhoeve is vertegenwoordigd in diverse branches. Dat zorgt voor een mooie dynamiek en het uitwisselen van ervaringen. Binnen deze brede ervaring is een gedeelte van onze professionals veelvuldig aan het werk in de zorg. Met name in controlfuncties is er vaak behoefte aan iemand die ook de taal spreekt van de mensen in het ziekenhuis, de GGZ-instelling of de ouderenzorginstelling. Pas dan is iemand een échte business partner. Ook gedegen kennis van de bekostigingssystematiek en het spel met zorgverzekeraar of het zorgkantoor is vaak van groot belang bij de inzet van interim finance professionals. De professionals van Verhoeve beschikken over deze kennis en ervaring en zijn daarom snel inzetbaar.

2023_FCVH-Website-StelJeVraag-1500x1000px
Kunnen we je ergens mee helpen?
Direct contact?
Of mail ons