finance-utrecht-centraal_quote_header

De toekomst van de financiële functie

Vanuit Verhoeve brengen we klanten, zelfstandigen, finance professionals en deskundigen bij elkaar. Met als doel om als partner kennis te delen en ons netwerk verder te helpen. We delen graag de ontwikkelingen op het gebied van de toekomst van de financiële functie en geven hierbij ook concrete en toepasbare handvatten. Zo zetten we met elkaar de volgende stappen richting onze visie Zero Admin.

Ontwikkelingen zoals robotisering, artificial intelligence en dataficeringleiden tot steeds meer generieke bedrijfsprocessen die uiteindelijk binnen ketens van bedrijven optimaal geïntegreerd raken. De analyse- en rapportagefunctie verschuift van beschrijvend naar voorspellend en uiteindelijk voorschrijvend. ​Welke kansen ontstaan er en hoe ga je deze benutten? Welk leiderschap vraagt dit eigenlijk, van formele én informele leiders?

Wat betekent deze nieuwe toekomst voor de financiële functie? Hoe richt ik mijn financiële afdeling hierop in en hoe stuur ik deze aan? Wat vraagt dit van mijn medewerkers?

Programma 2021

Het afgelopen kalenderjaar hebben we je meegenomen in de thema’s: Zero Admin, werkdruk, en introductie data-analytics en RPA. Als partner in finance & control gaan we je wederom meenemen in nieuwe thema’s en geven we je een andere kijk op de toekomst. In 2021 gaan we in gesprek met verschillende vakspecialisten over de transformatie van de finance afdeling tot processpecialisten en volwaardig businesspartners. We geven je een verdieping op data-analytics (PowerBI), nemen je mee in risicobeheersing en veranderkunde, laten je inspireren door de visie op controlling en praten over de veranderende werkomgeving, eigenaarschap en innovatie.

Schrijf je en laat je inspireren!

Data-analytics (verdieping) & Team Performance

Dinsdag 13 april 2021 | naslagwerk 

Martijn Zoet
Founder EDM-Competence Center

Frank Campman
Algemeen Directeur bij het World Institute for Action Learning (WIAL)

Meer info
2021-02_BeeldWebsite-F&CWebinars-DataAnalytics_LR

Interne beheersing & Veranderkunde

Dinsdag 29 juni 2021 | naslagwerk 

Wim Mandemakers
Director Finance Technology Br1ght

Gea Oord
Verandermanager en Auteur

Meer info
2021-02_BeeldWebsite-F&CWebinars-Veranderkunde_LR

Processpecialist & Businesspartner

Dinsdag 12 oktober 2021 | 12:30 - 13:30 | Met:

Pieter Burghouts
Innovation Lead bij de Quoratio Groep

Jeroen van de Crommert
Business Line Controller bij Royal HaskoningDHV 

Meer info
2021-02_BeeldWebsite-F&CWebinars-Procesoptimalisatie_LR
Kunnen we je ergens mee helpen?
Direct contact?
Of mail ons