2021-02_BeeldWebsite-F&CWebinars-DataAnalytics-headerbeeld

Data-analytics & Team Performance

jaarkalender 2021 / webinar data analytics & team performance
Webinar

Dinsdag 13 april, 12:30 - 13:30

Sprekers en hun verhaal
De toekomst van de financiele functie

Interesse in meer thema's?

Naar jaarkalender
Presentatie
Dankzij Martijn en Frank hebben we de presentatie beschikbaar gesteld.
 
Q&A-sheet
Onze experts hebben antwoord gegeven op de overige vragen die tijdens het webinar zijn gesteld.
 
 

‘De Analyse-Quotiënt’

Door Martijn Zoet

Martijn
Naam: Martijn Zoet
Functie: Founder EDM-Competence Center

‘De Analyse-Quotiënt’

Door Martijn Zoet

Financial modelling en data analytics zijn twee vaardigheden die als zeer belangrijk worden gezien voor elke financial. Sterker nog, in de toekomst worden deze twee vaardigheden alleen maar belangrijker. De reden hiervoor is dat organisaties steeds meer behoefte hebben aan (extra) informatie, analyses en duiding van de financiële cijfers. Waar sta jij ten aanzien van deze twee vaardigheden? Hoe sta je ten opzichte van jouw concullega’s?  En wat zijn de volgende stappen die je  kan zetten om deze vaardigheden te verbeteren? Martijn bespreekt tijdens deze sessie een instrument waarmee je op elk van deze vragen een antwoord kan krijgen: “De Analyse Quotiënt van jouw afdeling. 

Bereken de Analyse-Quotiënt van jouw afdeling

Samen met onze partner EDM-Competence Center kan Verhoeve de analyse-quotiënt van jouw financiële afdeling bepalen. Voor een eerste analyse hebben we een tool ontwikkeld die vrijwel direct waardevolle inzichten geeft. Uiteraard geven we bij een meer uitgebreide analyse ook adviezen om de analyse quotiënt te vergroten. 

De Team Performance Loop

Door Frank Campman

big_wial-nederland-0014de860f06156302373d542a960e0c
Naam: Frank Campman
Functie: Algemeen Directeur bij het World Institute for Action Learning (WIAL)

De Team Performance Loop

Door Frank Campman

Samenwerken, hoe we met elkaar communiceren en waar we prioriteit aan geven zijn slechts enkele voorbeelden van belangrijke vaardigheden voor de financial. Deze zullen in de veranderende toekomst alleen maar belangrijker worden. Binnen ons team, maar zeker ook team overstijgend. Maar hoe goed zijn we hier eigenlijk in? En op welke manier kunnen we als team constructief groeien en de juiste aansluiting houden met het (nieuwe) hogere organisatiedoel. Tijdens deze sessie neemt Frank ons mee in “De Team Performance Loop. Een model waarmee de zes kernelementen om team performance te vergroten samenkomen. 

Kunnen we je ergens mee helpen?
Direct contact?
Of mail ons