2021-02_BeeldWebsite-F&CWebinars-DataAnalytics-headerbeeld

Proces-specialist & Businesspartner

jaarkalender 2021 / webinar processpecialist & businesspartner
Webinar

12 oktober 2021 | 12:30 - 13:30 uur

Direct aanmelden
De toekomst van de financiële functie

Interesse in meer thema's?

Naar jaarkalender

'De financial als Processpecialist'

Door Pieter Burghouts

Pieter Burghouts
Naam: Pieter Burghouts
Functie: Innovation Lead bij de Quoratio Groep

'De financial als Processpecialist'

Door Pieter Burghouts

Het duizelt je wellicht als je leest over allerlei interessante technologische ontwikkelingen op jouw vakgebied. Maar eigenlijk is die technologie an sich niet zo heel spannend; technologische vooruitgang is van alle tijden.  Veel spannender is de ongekende impact die technologie vandaag de dag heeft op het wel en wee van je mensen en jouw organisatie. Op al deze gebieden zien we een toekomst waar mens en machine inniger gaan samenwerken en gebruik gaan maken van elkaars kracht en potentie om processen efficiënter te laten verlopen of de (interne) klant beter te kunnen bedienen. Hierbij is de mens het alleenrecht op intelligentie aan het verliezen. 

Pieter neemt je mee in wat dit betekent voor de veranderende toekomst van de financiële afdeling én de rol van de finance professional als processpecialist.

'De financial als Businesspartner'

Door Jeroen van de Crommert

jeroen1
Naam: Jeroen van de Crommert
Functie: Business Line Controller bij Royal HaskoningDHV

'De financial als Businesspartner'

Door Jeroen van de Crommert

Veel taken die momenteel door Finance & Control worden uitgevoerd, kunnen sneller en efficiënter worden ingericht. We zien een duidelijke verschuiving van het verzamelen en analyseren van data naar het beïnvloeden van data en het hebben van impact.  De finance professional zal in de toekomst steeds meer een businesspartner worden, die verder kijkt dan cijfers en waarde toevoegt aan de business. Tijdens deze sessie laat ik zien welke capaciteiten, vaardigheden en waarden je als toekomstige business partner nodig hebt en hoe we dit met de juiste training, coaching en mindset kunnen bereiken.

 

2021-02_BeeldWebsite-F&CWebinars-Aanmelden
Kunnen we je ergens mee helpen?
Direct contact?
Of mail ons