finance-utrecht-centraal

Webinar: De toekomst van de financiële functie

We bevinden ons inmiddels in een splinternieuwe en onzekere tijd, in een wereld vol dynamiek. Een wereld van IT, data en automatisering. Wat hebben we geleerd van het verleden en wat kunnen we leren van de toekomst? Welke kansen ontstaan er en hoe ga je deze benutten? Welke banen verdwijnen en welke nieuwe banen ontstaan? Welk leiderschap vraagt dit eigenlijk, van formele én informele leiders? Hoe blijven we flexibel, wendbaar en leergierig?

Als partner in finance & control neemt Verhoeve, onderdeel van de Quoratio Groep, je mee in deze verandering en geven wij je “een andere kijk op de toekomst”. We gaan in gesprek met verschillende vakspecialisten over de digitale transformatie van de finance afdeling tot volwaardig businesspartner.

We geven je een kijkje in de wereld van robotics, laten je inspireren door de visie “Zero-Admin” en praten over de veranderende werkomgeving, werkdruk, gevraagde skills en capabilities in het nieuwe samenwerken.

Deel 1

Met Martijn Zoet - Founder EDM-Competence Center - over de toekomst van data-analyse, de benodigde skills- en capabilities voor de financiële afdeling, de weg naar waardecreatie.

En met Jochem Kentgens - CEO van de Quoratio Groep - over de toekomst van de Quoratio-groep, de ambitie in Zero Admin.

shutterstock_633513077-1

Deel 2

Met Wilbert van Leeuwen - Founder Peacock Insights - over de toekomst van robotiseren, wat is robotic process automation (RPA) en wat zijn de voor- en nadelen?

En met Christoph Maria Ravesloot - Burn-out coach en werkstress expert en Directeur Action Research bij het World Institute of Action Learning (WIAL) - over de toekomst van de veranderende werkomgeving, hoe verminder je werkdruk en kom je tot werkplezier?

finance-gemeente-utrecht

Kunnen we je ergens mee helpen?
Direct contact?
Of mail ons