2020-09_HEADERBEELD-zonderCTA15

Vossius is onderdeel
van de Quoratio Groep

Vossius Consultancy en Vossius Automatisering

2020-LOGOs_VOSSIUS-1Sinds het voorjaar van 2020 zijn Vossius Consultancy en Vossius Automatisering onderdeel van de Quoratio Groep. De Quoratio Groep breidt hiermee haar activiteiten op het gebied van complexe processen in de zorg verder uit.

De propositie van Vossius richting ziekenhuizen is helder en de kwaliteit van dienstverlening hoog. Dat gaat onder de Quoratio Groep niet veranderen. "We zijn blij dat we kwalitatief goede en ervaren consultants aan ons hebben kunnen binden en daarmee onze consultancy-activiteiten binnen ons Healthcare domein kunnen uitbreiden," aldus Jochem Kentgens (CEO van de Quoratio Groep).

Tevens zijn de collega's en tools van Vossius Automatisering onderdeel geworden van onze organisatie. Onder de noemer Zero Admin willen wij als partner van onze klanten gaan zorgen dat administratie dusdanig efficiënt wordt ingericht en gedigitaliseerd, dat handmatige handelingen als het ware verdwijnen. Artificial Intelligence en Robotic Process Automation spelen hierin een belangrijke rol. Met de overname van de collega's en tools van Vossius Automatisering maken wij een volgende stap in het realiseren van deze Zero Admin ambitie.