Afbeelding-B2B-campagne-Zorgon

 

 

 

Tijdelijke versterking nodig?


Cliëntadviseur, zorgadviseur, klantenservice of zorgbemiddelaar elke organisatie heeft een eigen benaming voor de collega’s die verantwoordelijk zijn voor het wachtlijstbeheer en het matchen van zorgvraag en aanbod. 
 

Ook voor zorgbemiddeling kan er sprake zijn van onderbezetting door ziekte, uitval of verlof. En in drukke perioden of bij specifieke projecten kan je behoefte hebben aan extra ondersteuning. Onze professionals zijn actief in de VVT, Gehandicaptenzorg, GGZ en Jeugdzorg.

2022_Sfeerbeeld Zorgon-03
Joline, Procesmanager Regionaal Coördinatie Punt
“Als Zorgbemiddelaar triëren voor de VVT is een vak apart. Voor de tijdelijke versteviging van het team hebben we gebruik gemaakt van Zorgon. Fijn om op korte termijn kundig personeel in te kunnen schakelen.”
Joline, Procesmanager Regionaal Coördinatie Punt
2024-01_HCZG ZBM-Werkzaamheden ZBM-v1-1

 

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Binnen 48 uur een voorstel. 
  • Een zorgbemiddelaar toont eigenaarschap, is zakelijk en empathisch, analytisch sterk en heeft het vermogen om zijn/haar hoofd koel te houden in turbulente situaties. Is oplossingsgericht, schakelt makkelijk tussen verschillende belangen en is in staat knopen door te hakken. De medewerkers die wij aannemen:
    • Beschikken over deze capaciteiten.
    • Of hebben deze potentie en leiden wij op.

"De Zorgbemiddelaar van Zorgon werkt snel, nauwkeurig en professioneel, wat rust in het team bracht. We hebben de opdracht meerdere keren verlengd en op verschillende plaatsen binnen team Zorgbemiddeling en Advies ingezet."
Teammanager Zorgbemiddeling en -advies, BrabantZorg
2022_Sfeerbeeld Zorgon-04 (1)
Voor wie wij werken

 

Op zoek naar versterking?

Laat het ons weten!

Kunnen we je ergens mee helpen?
Direct contact?
Of mail ons