zorgon / diensten

Consultancy

Onze Healthcare consultants hebben verstand van processen, systemen en mensen. Van hoe die zich tot elkaar verhouden en wat het betekent als ze veranderen. Uiteraard is onze kennis up-to-date en toepasbaar in de dagelijkse praktijk van zorginstellingen in de hele keten – van VVT en gehandicaptenzorg tot GGZ en van verzekeraar tot ziekenhuis. De rol van onze professionals kan uitvoerend, adviserend of leidend zijn, zolang het doel is om de zorg beter te maken. 

2020-09_HEADERBEELD-metCTA23

Bekijk wat we doen voor

VVT & Gehandicaptenzorg

Registratie, wachtlijstbeheer en hoofd- en onderaannemerschap

Lees meer
GGZ

Horizontaal toezicht, functioneel beheer en zorgprestatiemodel

Lees meer
Medisch Specialistische Zorg

Procesoptimalisatie, implementatie ZIS/EPD, registratie en Horizontaal toezicht

En meer

Tijdelijke versterking

Onderbezetting wegens ziekte of verlof, wegwerken van achterstanden, projectmanagement en interim-management. Onze Healthcare professionals staan voor je klaar en weten dat er dagelijks nieuwe uitdagingen op de zorgadministratie en de bijbehorende processen afkomen. 

Zoek jouw professional
AY9A1876cp

Digital Solutions

Robots zullen steeds meer werk uit handen gaan nemen van mensen. Dit is even wennen, maar brengt veel voordelen met zich mee. Repetitieve en foutgevoelige werkzaamheden hoeven niet meer door mensen uitgevoerd te worden. Zij kunnen zich meer gaan richten op het primaire zorgproces. Quoratio Digital Solutions maakt administratieve processen bij zorgorganisaties efficiënter en betrouwbaarder door de inzet van digitale tools en Robotic Process Automation (RPA).

Meer info
finance-openbaar-vervoer-utrecht
Kunnen we je ergens mee helpen?
Direct contact?
Of mail ons