diensten / digital solutions

Zorgadministratie & RPA

Met onze uitgebreide kennis van administratieve processen in de zorg én het bouwen van RPA-toepassingen helpen we organisaties met het nemen van hun eerste robotiseringstappen. We zorgen dat er kennis wordt opgedaan en snel resultaat wordt geboekt, vaak al binnen enkele weken. Dit doen we altijd met een zeer praktische insteek waarbij we duidelijk inzichtelijk maken wanneer de investering is terugverdiend.

quoratio_digital_solutions4

Onze gecertificeerde RPA-architecten en ontwikkelaars werken nauw samen met jullie proceseigenaren en ICT-afdeling om te identificeren waar winst te behalen is. Van procesanalyse tot aan de operationele aansturing van robots. Wij vullen het hele traject voor je in.

 
Ontdek jouw mogelijkheden met Robotic Process Automation
RPA Quickscan
quoratio_digital_solutions8
 

De Jeugdzorgtool

Met de Jeugdzorgtool besparen ziekenhuizen - die jeugdzorg verlenen - veel administratief werk door automatisch de gestandaardiseerde berichten te genereren die de gemeenten nodig hebben om de verleende zorg te kunnen vergoeden. De tool is zowel in prijs als in gebruik en implementatie zeer laagdrempelig.

 

De LBZ-robot

De LBZ-robot stelt ziekenhuizen in staat om een groot deel van de dagbehandelingen automatisch te coderen. Hierdoor houden DBC-codeurs meer tijd over voor complexe behandeltrajecten. De robot werkt met een algoritme die in overleg met DBC-codeurs wordt ingesteld, zodat deze direct van toegevoegde waarde is op de afdeling.

zo werkt het
rpa-healthcare-zorg

Bekijk ook onze RPA-diensten voor financiële en HR- en Payroll afdelingen

quoratio_digital_solutions2
Kunnen we je ergens mee helpen?
Direct contact?
Of mail ons