diensten / tijdelijke versterking

Tijdelijke versterking op de afdeling

Soms is een afdeling tijdelijk onderbezet door ziekte of verlof van medewerkers. Wij helpen je graag uit de brand. Onze professionals staan klaar om voor korte of langere periodes in te springen en hebben de kwaliteiten om zich de werkzaamheden snel eigen te maken. Samen met jou kijken we wat de uitdaging is en waarin wij het beste kunnen ondersteunen. Of het nu een junior zorgadministrateur voor het wegwerken van foutlijsten is of een consultant voor de ondersteuning op een project.

Wegwerken van achterstanden

Lukt het niet om de gaten in de zorgadministratie dicht te lopen door gebrek aan tijd of capaciteit? Onze trainees en consultants kunnen tijdelijk bijspringen om er voor te zorgen dat achterstanden worden ingelopen. Vooraf zullen we samen kijken hoe groot de behoefte is en vooral hoe we er voor gaan zorgen dat de inzet van onze mensen daadwerkelijk bijdraagt aan de oplossing van het probleem. Onze trainees en consultants beschikken over de juiste kennis en ervaring binnen de zorg en zullen in samenwerking met de collega’s van de afdeling de achterstanden wegwerken en altijd kritisch meedenken over wat beter kan.

Projectmanagement

Onze trainees en consultants ondersteunen niet alleen bij reguliere (administratieve) werkzaamheden, ze zijn ook in staat om uiteenlopende projecten aan te sturen als projectleider of te ondersteunen in een rol als projectmedewerker. De professionals van Zorgon hebben ervaring met het aansturen van projecten om de registratie te verbeteren, processen te optimaliseren of een verbeterslag te maken voor het inrichten van systemen.  De opgedane ervaring uit verschillende zorginstellingen nemen zij mee om het project succesvol en binnen de afgesproken kaders uit te voeren.

Interim-management

Als een manager het bedrijf verlaat, heeft dat altijd veel impact op een afdeling. Als organisatie wil je zo’n periode optimaal doorkomen zonder achterstand op te lopen. Een interim-manager kan rust brengen op een afdeling en eventuele veranderingen in gang zetten. Elke situatie vraagt om een specifieke oplossing. Omdat de vragen hierin even uiteenlopend als specifiek zijn, schakelen we hierbij ook ons netwerk aan zelfstandigen in om de juiste match met jouw organisatie te maken. We kennen iedere manager persoonlijk, matchen op managementstijl en de juiste ervaring. Zo kan een interim-manager tijdelijk maar adequaat aan de slag.

AY9A0514cp
Kunnen we je ergens mee helpen?
Direct contact?
Of mail ons