2022_WEBbeeld-HC-2560x850px-04

Implementatie, beheer en informatiemanagement

zorgon / Implementatie, beheer en informatiemanagement

Zorgon biedt consultants en projectleiders met kennis van onder andere HiX, EPIC, USER, Ons, Pluriform Zorg, X(m)Care en Medicore. Allemaal met ervaring met de zorg(administratieve) processen binnen GGZ, Jeugdzorg, Forensische zorg, VVT, GZ en ziekenhuiszorg. Onze consultants ondersteunen bij de onderstaande thema’s.

Implementatie

Het implementeren van een nieuwe applicatie of het doorvoeren van verbeteringen is vaak zeer complex en grijpt in op diverse bedrijfsprocessen. De consultants en projectleiders van Zorgon hebben kennis van verschillende systemen (EPD/ECD) en ervaring op gebied van implementeren bij verschillende zorgorganisaties. Ook voeren we graag een Quickscan uit om te kijken waar optimalisatiekansen liggen.

“We kunnen de hele implementatie verzorgen of de verantwoordelijkheid van een deelgebied op ons nemen. We zetten graag onze best practices in voor conversie, testen en opleidingen.”
Stephanie Seinen, lead consultant Zorgon
2022_Sfeerbeeld Zorgon-11-1

Functioneel beheer

Kennis van de zorg en de dynamiek in zorgorganisaties is voor ons net zo belangrijk als zorgapplicaties van binnen en buiten kennen. We spreken de taal van de zorg. Onze functioneel applicatiebeheerders zijn de verbindende schakel tussen de organisatie en de applicatie.

Het werk van een functioneel beheerder is divers; het vertalen van gebruikerswensen, aanpassen en inrichten van het ECD/EPD/BI producten naar aanleiding van een nieuwe release of wijzigingen in de wet- en regelgeving, opstellen van werkinstructies en het opleiden van zorgmedewerkers.

Informatiemanagement

Door de digitalisering is grip krijgen op de informatiestromen cruciaal. Met de strategie als uitgangspunt, vertalen onze consultants de informatiebehoefte naar de gewenste informatievoorziening en beleid. Denk aan werkzaamheden als het applicatielandschap in beeld brengen, stuurinformatie optimaliseren en volgen en verwerken van relevante wet- en regelgeving.

2022_Sfeerbeeld Zorgon-16-1
Kunnen we je ergens mee helpen?
Direct contact?
Of mail ons