2022_Sfeerbeeld Zorgon-14-1-1

Over ons

Als kennispartner voor zorgorganisaties geloven wij in een zorgsector waarin processen en systemen zo zijn ingericht dat ze zorgprofessionals ontzorgen. Administratie en registratie moet zo efficiënt mogelijk zijn en de kwaliteit en snelheid van zorg ten goede komen. Zorgorganisaties moeten zo veel mogelijk kunnen focussen op het verlenen van daadwerkelijk zorg op het juiste moment op de juiste plek.

Sinds 2012 zetten wij ons hiervoor in. Inmiddels met een team van ruim honderd medewerkers. Een team dat de juiste soft skills bezit en verstand heeft van processen in de zorg, wet- en regelgeving en systemen. Ze doorzien wat veranderingen op deze onderdelen betekenen voor de dagelijkse praktijk van zorgprofessionals. Plus, onze collega’s kiezen er bewust voor om te specialiseren op de zorg, omdat ze een maatschappelijk bijdrage willen leveren.

We zetten onze mensen op verschillende manieren in. Remote en op de werkvloer.

  • Tijdelijke vervanging
  • Projectleiding en projectondersteuning
  • Procesverbetering en organisatieadvies
  • Kennisdeling op actuele thema’s

 

“Onze consultants hebben de juiste soft skills en hebben verstand van processen in de zorg, wet- en regelgeving én techniek."
Ruben Petri, Business Unit Director Healthcare
ruben_petri-gang-zorgon-def-2

Landelijke kennispartner

Met onze kennis en kunde dragen we bij aan het landelijk efficiënter inrichten van de zorg. Dit doen we bijvoorbeeld met Rondetafelsessies waarbij we onze kennis en die van vele zorgorganisaties met elkaar verbinden op de weg naar Zero Admin. We zijn de landelijke kennispartner van de zorg als het gaat om zorgadministratieve processen, software-implementatie, functioneel applicatiebeheer, capaciteitsmanagement en zorgbemiddeling. Alles om de processen in de zorg zo efficiënt mogelijk in te richten en bij te dragen aan ons zorgstelsel.

Quoratio Groep en Zero Admin

Zorgon is sinds 2018 onderdeel van de Quoratio Groep. Wat de verschillende labels onder de Quoratio Groep verbindt, is administratie. Bij de Quoratio Groep zien we een toekomst voor ons waarin administratie afwezig lijkt, maar het niet is. Zero Admin.

Een toekomst waarin mens en machine optimaal samenwerken, zodat er ruimte ontstaat voor echte innovatie. En in het geval van Zorgon bovenal: ruimte voor echte zorg.

'Ook werken in een wereld waar jouw ontwikkeling voorop staat?'
werkenbijquoratiogroep.nl
Bekijk onze vacatures
werkenbijquoratiogroep.nl
2022_Sfeerbeeld Zorgon-16-1
Kunnen we je ergens mee helpen?
Direct contact?
Of mail ons