2022_WEBbeeld-HC-2560x850px-04

Software & Functioneel applicatiebeheer

Direct contact
zorgon / software & functioneel applicatiebeheer

Zorgon biedt consultants en projectleiders met kennis van onder andere HiX, EPIC, USER, Ons, Pluriform Zorg, X(m)Care. Allemaal met ervaring met de zorg(administratieve) processen. Onze mensen kunnen ondersteunen bij de implementatie van software en functioneel beheer.

Implementatie (nieuwe) software

Het implementeren van een nieuwe applicatie of het doorvoeren van verbeteringen is vaak zeer complex en grijpt in op diverse bedrijfsprocessen. De consultants en projectleiders van Zorgon hebben kennis van verschillende systemen (EPD/ECD) en ervaring op gebied van implementeren bij verschillende zorgorganisaties.

“We kunnen de hele implementatie verzorgen of de verantwoordelijkheid van een deelgebied op ons nemen.”
Stephanie Seinen, lead consultant Zorgon
2022_Sfeerbeeld Zorgon-11-1

Functioneel beheer

Kennis hebben van de zorg en de dynamiek in zorgorganisaties is voor ons net zo belangrijk als zorgapplicaties van binnen en buiten kennen. We spreken de taal van de zorg. Onze functioneel applicatiebeheerders zijn de verbindende schakel tussen de organisatie en de applicatie.

Het werk van een functioneel beheerder is divers; het vertalen van gebruikerswensen, aanpassen en inrichten van het ECD/EPD naar aanleiding van een nieuwe release of wijzigingen in de wet- en regelgeving, floorwalken na livegang en het opleiden van zorgmedewerkers.

2022_Sfeerbeeld Zorgon-16-1
Kunnen we je ergens mee helpen?
Direct contact?
Of mail ons