2022_WEBbeeld-HC-2560x850px-03

Zorgadministratie & Facturatie

zorgon / zorgadministratie & facturatie

Een goede zorgadministratie is essentieel voor elke zorgorganisatie. Juiste, tijdige en volledige zorgregistratie is uiteindelijk ook noodzakelijk voor het tijdig factureren en declareren van alle verleende zorg.

De consultants van Zorgon hebben kennis van wet- en regelgeving in de zorg, de declaratiestandaarden die gebruikt worden en kennen de zorgadministratie en facturatie processen in organisaties. Met hun kennis van mensen, systemen en processen kunnen zij zorg dragen voor de juiste uitvoering van de werkzaamheden.

Onze consultants zetten die stap extra om processen en systemen te optimaliseren. Ze gaan graag met de afdeling aan de slag om samen verder te professionaliseren om een toekomstbestendige afdeling zorgadministratie te realiseren.

"De zorgadministratie zoals we die nu kennen verdwijnt de komende jaren."
stephanie_seinen_healthcare

Zero Admin

Door ontwikkelingen zoals registratie aan de bron, verminderen van registratielasten, e-health en process mining worden administratieve processen volledig geautomatiseerd. Bij Zorgon en de hele Quoratio Groep zien we een toekomst voor ons waarin administratie afwezig lijkt. Zero Admin.

2022_Sfeerbeeld Zorgon-16-1
Kunnen we je ergens mee helpen?
Direct contact?
Of mail ons